<

У Луцьку молодики на авто їздили по лампадках, запалених у пам’ять про жертв Голодомору

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:24 | 29.11.2020 / Новини / , , , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

28-го листопада, ввечері, в Луцьку на площі біля замку в Старому місті, молодики на авто влаштували дрифт. Під час катання один із водіїв потрощив лампадки, які напередодні там запалили в пам’ять про жертв Голодомору. Приїзд поліції ситуацію не врегулював – учасники автопригоди просто роз’їхались через ті ж лампадки на очах у поліції.

Про це інформують ІА Волинські Новини з посиланням на фейсбук лучанина Arthur Gautama.

«Молодики вирішили, що серце Луцька чудове місце, аби показати своїм кралям, як вони круто дрифтують. Нагадаю, що Замкова площа все ж виконує роль пішохідної, а вже тоді як парковка чи дорога. Тобто, тут не те, що дрифтувати не можна, тут і їздити треба лише повільно, надаючи перевагу пішоходам.

Але цих молодиків це не дуже цікавило. Вони настільки були в захваті від такої можливості там поганяти, що коли один із їхніх колег переїхав лампадки, запалені в згадку про жертв Голодомору, то решта компанії просто посміялися з цього. Звісно, цього вечора він не перший і не останній це робив», – обурюється лучанин.

Чоловік пише, що приїзд поліції не надто змінив ситуацію, за його словами, учасники автопригоди просто роз’їхались через ці лампадки на очах у поліції:

«На жаль, приїзд поліції не надто змінив ситуацію. Просто всі роз’їхалися після дискусії в якій ніхто себе винним не вважав. «А де ж нам кататись?», «Та то нас трохи занесло», «Та ніхто ж не катався», «Я взагалі не знав, що сьогодні День пам’яті жертв Голодомору», «Та тих лампадок зовсім не видно».

Останнє сказав і один з поліцейських. Одне авто навіть проїхало через ці лампадки на очах у поліції», – зауважує Артур.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер