<

Вночі невідомі потрощили машину активістки з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:08 | 7.06.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарів 16

Уночі з 6-го на 7 червня у Нововолинську невідомі побили автомобіль активістки Яни Крупник марки “Опель-Вектра”.

Яна Крупник була на мітингу перед міськрадою, коли підпалили машину голові ОСББ Руслану Влодарчику, впевнено висловлювала свою громадянську позицію.

Як стало відомо інтернет-виданню “БУГ”, мешканці будинку, де проживає жінка, місяць тому побили наркоманів.

“Я думаю, що це хтось з них. У нас в будинку продають наркоту. Терпіння закінчилося і вирішили своїми силами припинити це беззаконня, тому що поліція приходить і нічого не робить, нікого не забирає. Хоч всі знають, чим там торгують.

Мене не було в місті три дні. Гостювала в бабусі на Зелені свята, їздила в село машиною. Повернулася в понеділок ввечері, поставила машину біля будинку. Я дуже часто сідаю за кермо і немає часу бігати на стоянки забирати авто. Тим більше, біля нашої дев’ятиповерхівки територія освітлена.

Десь опівночі мою автівку побили. Їх двоє було з дубинками. Сусіди бачили. Ми півгодини не могли додзвонитися до поліції. Що там в них відбувалося? Ніхто трубку не брав”, – розповідає Яна.




коментарів: 16
  1. Народ не ходить вночі з дубинкою.Народ хоче жити в спокійному місті без бандитизму.

  2. якщо для когось новина, то у наших міських керманичів теж є підсобники для виконання подібних робіт над неугодниками. не думаю, що нарікі таке робили б. швидше за все, як і з Русланом – це наслідки мітингу, можливо не останні…

  3. Шось занадто комфортно почуває себе банда з дубинами в Нововолинську ходить по черзі громить активістів їх машини. Може хтось їх прикриває?

  4. наркоманів і гопніків, звичайно потрібно ізольовувати. До буцигарні!!!
    А вот з нічними стоянками автомобілів у жилих масивах потрібно закінчувати. Понаставляють риштаків – не пройти, не проїхати (ні пожежній, ні швидкій допомозі, наприклад..) Можливо даний автомобіль заважав пройти людині до помешкання, нє? І побили його зовсім не із-за мітингу. Скажіть, що я не правий?

    • на рахунок проїзду швидкої і т.п. – згідний.
      але заважав пройти додому, і тому побили? що ти верзеш, Вітьок?

  5. А чому мені не впадло ставити свого жигуля за 1,5 км на автостоянці, а власникам крутих тачок впадло? Що грошей немає оплатити послуги, га? А на 15-му мікрорайоні в арках ставлять. Шикарна стояночка, нє.. і дощ не крапає, і сніг… А давайте повирубуємо дерева, повириваємо дит-майданчики і всі понаставляєто свої тачкі. А як хтось поб”є авто – спиханемо на Сапожнікова. Звикли всі владу ганити, щоб був порядок – почни спочатку з себе

  6. я взагалі пішохід, але коли був на колесах – ставив на стоянку, так і спиться краще.
    через мітинг чи з інших причин, однозначно, кримінал в нашому місті зашкалює і виною тому САПОГ І ЙОГО ПАРТЯНКИ!!!

    • а так може бути – кругом лайно, а острів під назвою Новік квітне і пахне фіалками ? просто питання…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця