<

Відбудуться громадські слухання щодо підвищення тарифів на проїзд у маршрутках Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:19 | 3.12.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарів 10

5-го грудня о 15:00 у Нововолинську пройдуть громадські слухання щодо підвищення тарифів на проїзд в міських автобусних маршрутах міста.

У приміщенні міської ради, кабінет 304, відбудуться громадські слухання щодо прийняття проекту рішення виконавчого комітету Нововолинської міськради «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування пасажирським автомобільним транспортом в режимах звичайному та маршрутному таксі», – повідомляє сайт Нововолинської міської ради.

Нагадаємо, відповідно до проекту рішення регуляторного акту планують встановити тариф на перевезення одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування пасажирським автомобільним транспортом в режимах звичайному та маршрутному таксі:

– на маршрутах № 1, 2, 2а, 6, 8 – 5,00 грн.;
– по маршруту № 13 «АС Нововолинська – смт. Благодатне» – 7 грн;
– по маршрутах №4 «6-ий М-н – дачний масив Прикордонник» – 12 грн, № 4а «Пожежна площа – дачний масив Прикордонник» – 9 грн;
– по маршруту № 14 «5-ий Мікрорайон – шахта №9» – 7 грн, від пожежної площі – 5 грн.

На даний момент проїзд становить 4 гривні по місту та 7 – до селища Благодатне, дачного масиву “Прикордонник” та шахти №9. В аналізі регуляторного впливу проекту рішення зазначають, що тарифи, які погоджені виконкомом 15-го  березня необхідно відкоригувати з огляду на те, що за період дії рішення змiнилися умови виробничої дiяльностi та реалiзацiї послуг, що не залежать вiд господарської дiяльностi перевiзникiв, а саме: зросли цiни та тарифи на мастильнi матеріали (вартість дизельного палива, яка закладена у діючих тарифах на автобусних маршрутах становить 27,00 грн.), запчастини, шини, акумуляторнi батареї, послуги стороннiх організацій.




коментарів: 10
  1. Всі скаржились що маршруток мало, людей “напихають як шпроти в консервну банку”. Тепер стане менше пасажирів можливо, адже згадають про користь прогулянок на свіжому повітрі.
    У Нововолинську життя завжди було дороге :( Транспорт, продукти… Що вже говорити про ціну на таксі, яке окрім високої ціни викликати дуже важко.
    Вони замість дідвищення тарифів краще подумали про покращення сервісу! Або робили це паралельно, типу підвищуємо тарифи але і у вечірній час маршрутки будуть ходити по графіку і не через 30 хв, а макс. через 10-15 хв.
    Також, цікавить тема шкільного автобусу, коли він нарешті буде? Чи це економічно не вигідно?
    Ох, шановні власники маршрутів, ви б бачили як старші пасажири тиснуть тих малюків з тими ранцями :( бо ж потрібно першому на базар приїхати, це жах. А якщо дитина сяде на сидіння і не встане для тітоньки 40-60 років то та її заклює поки буде їхати, бо це ж чужа дитина! А коли свого внучка, чи внучку везе, то сідає сама і дитинку на окреме місце садить… Згляньтесь над дітьми, запустіть шкільні автобуси!

  2. Можна подумати, що когось цікавить думка людей з цього приводу. Поговорить, поговорять і все одно все зроблять по-своєму. Шкода, що не маю можливості прийти на це “слухання”.Я б спитала у можновладців коли нарешті в Нововолинську буде втілена в життя монетизація пільг на проїзд. У Львові за проїзд платять всі, але пенсіонерам до пенсії додана і регулярно виплачується їхня пільга в сумі 115 грн. А в нас? Всі пільгові гроші перераховуються Селещуку? А іншим? Це питання досі не врегульоване і ніхто з можновладців вирішувати його не збирається.

  3. Паливо має ніби подешевшати а проїзд знов подорожчати, цікаво в цій країні виходить недавно тільки було подорожчання цін білетів на автобуси.

  4. А коли в маршрутках будуть білети? вони собі кладуть в карман і кажуть що все збиткове.

  5. хах. вони тут після 9ї їздять як хочуть, не по графіку. а ви тут про такі дрібниці

  6. Не подобається не їдь .я вже років 10 не сядаю а маршрутки. А ціна на них має бути така щоб хватило на обслуговування транспорту, зарплату шоферу ,та власнику стільки щоб він хотів її мати. А ще щоб маршрутки взагалі відмінили і був транспорт який належить державі.і звичайно без готівковий розрахунок

  7. Нібито не дишевшає паливо.А з а рік два рази подорожчало,це не скриїш цей факт.

  8. Чого не зробити як в Польші. Маршрутчики получають місячну ставку. Ремонтом і обсугою займається окрема організація. Платимо місячний проїзд хто багато катається ( або до 100 поїздок одна сума, менше 100 інша) або подібні тарифи. Хто їздить мало платить більше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок