<

Відбудеться відкриття оновленого молодіжного центру у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:12 | 3.05.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
750
/ Коментарі відсутні

5-го травня нововолинців та гостей міста запрошують на відкриття оновленого молодіжного центру «Нові крила».

Волонтери розповідатимуть відвідувачам про свою роботу під час військового стану та покажуть нове приміщення, яке подарує чимало можливостей для нових ідей. Анонс заходу опублікували на фейсбук-сторінці центру.

Простір буде місцем розвитку неформальної освіти, де проводитимуть тренінги та майстер-класи. Тому кожна активна людина матиме можливість провести свій захід для містян.

Доступний центр для роботи чи навчання молодих людей дасть можливість для розвидку серед молоді. У приміщенні облаштована студія для медіа компетенцій та створення україномовного контенту.

Центр запезпечить всім для розвитку у сфері дизайну/smm/поліграфії. Хлопці мають обладнання для створення промпродукції – чашки, екоторбинки, світшоти футболки й т.д.

“Попереду багато є й далі роботи й кожен може допомогти. Ми в пошуках партнерів, адже це дозволить масштабувати простір та наповнити його новими подіями та сенсами”, – додав Павло Медина.

5-го травня о 14:00 охочих запрошують за адресою проспект Дружби, 17, аби незабутньо провести час у дружній атмосфері. Поспілкуватись з новими людьми, знайти однодумців та поділитись ідеями нових проєктів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця