<

У Нововолинську запрацював світлофор нового зразка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:40 | 19.04.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ коментарі 3

У Нововолинську по вулиці Автобусній встановили світлофор нового зразка із світлодіодними лампами.

Працює він за старою технологією, проте перевагою світлофора є його оснащеність світлодіодними джерелами світла.  На сьогоднішній день такі прилади є найбільш перспективними і економічно вигідними в організації дорожнього руху, – пояснюють працівники нововолинської державтоінспекції.

По-перше, їм притаманна висока надійність та довговічність, по-друге, лампи не відзеркалюють сонячного світла, тому не створюють помилкового сигналу, по-третє, у порівнянні із ламповими світлофорами світлодіодні є енергоекономічнішими до 5,5 разів.

Таке задоволення для Нововолинська обійшлось у 190 тисяч гривень. Світлофор увійшов до “Переліку об’єктів, видатки на які у 2015 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку” які зазначались у змінах “Про міський бюджет на 2015 рік” від 27.02.15.




коментарів: 3
  1. краще б вони ще його зробили і керування рухом в сучасному стилі тобто так званий безаварійний світлофор…А взагалі він там по суті не потрібен бо ніякого скупчення транспорту і затруднення проїзду ні з міста ні з приватного сектору там я за своє життя не помічав

  2. Ви просто не живете в цьому районі. Там конче був необхідний сфітлофор. Навіть збирали підписи на його встановлення .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер