<

У Нововолинську вночі знову розбили вікна магазину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:32 | 9.09.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарів 5

У Нововолинську невідомі розтрощили вхідні двері та вікна в магазині “Вепр”, що на 15-му мікрорайоні. Інцидент трапився у ніч із 8-го на 9-те вересня.

Камери відеоспостереження зафіксували групу людей із закритими обличчями.

За дві доби невідомі завдали шкоди трьом торгівельним закладам Нововолинська. Минулої ночі зловмисники розбили двері у супермаркеті “АТБ” та розтрощили вікна в кафе “Сімейна пекарня”.

Впродовж місяця діяльність зловмисників у місті активізувалася. 23-го серпня невідомі підпалили літню альтанку біля кафе “Вареники”.

Нововолинці розповідають, що декілька тижнів тому зловмисники завдали шкоди й кафе “Україна”.

Всі ці події наводять на думку, що у місті діє організована група людей, яка у такий спосіб намагається залякати мешканців та підприємців Нововолинська.




коментарів: 5
  1. А я про що Вам торочу? Про організовану злочинність під егідою влади. Так, мене ще й обс***рають. :)))

  2. Бандюки та наркомании взяли Нововолинськ в своi руки. Нема спасу. Нема Влади.

  3. 90-ті повертаються. Хтось відкриває бізнес, важко працює, а є бидло, яке працювати не хоче, називає себе “охраною”, нищить чужу працю, бо деякі підприємці дозволяють собі відмовитись від їхніх послуг. Я впевнена, що наша поліція знає, хто це зробив. Але вони не мають права трогати “охрану”, бо там є своя домовленість.

  4. а ви не задумувались над висловлюванням :експропріація експроприірованного.ці всі бари ,магазини ,кафе – все нажите в тій чи іншій мірі не чесним шляхом і продовжують обманювати людей.так що не сильно співчувайте постраждалим.вони завжди в виграші за наш кошт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер