<

Відкрили кримінальне провадження на дебошира, який побив вікна Нововолинської міської ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:30 | 26.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
27
/ коментарі 2

За фактом пошкодження майна міськради в Нововолинську внесено матеріали до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 ККУ, тобто хуліганство.

Нагадаємо, близько 13:00 26-го квітня у Нововолинську побили вхідні двері та вікна на першому поверсі в адмінбудівлі Нововолинської міської ради. На місці затримали дебошира, мешканця Нововолинська 26-річного Дмитра М., який 21-го квітня зніс шлагбаум на «Ягодині» та наїхав на прикордонника.

Після детального повного та об’єктивного розгляду матеріалів та консультацій з прокурором міста по вказаній події відкрили кримінальне провадження, повідомив т.в.о. начальника Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський.

За фактом пошкодження майна міськради внесено матеріали до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 ККУ (хуліганство).

Грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, – карається штрафом від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

В рамках провадження буде призначена судова психіатрична експертиза

Тривають слідчі дії. Сума збитків буде встановлюватися.

[ОНОВЛЕНО] Молодик, який дебоширив на «Ягодині», розтрощив вікна та вхідні двері Нововолинської міської ради




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя