<

У Нововолинську відкрився сучасний та зручний магазин «GreenKa»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:05 | 5.01.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
251
/ коментарів 29

27-го грудня 2017-го року у Нововолинську на вулиці Шахтарській відкрився новий зручний маркет продуктів харчування «GreenKa». Це перший у місті магазин в новому та сучасному форматі.

Магазин розроблено відповідно до світових тенденцій convenience stores. Маркет «Greenka» відрізняється яскравим акцентом на відділах продуктового сегменту: ковбасна, молочна продукція, кондитер, бакалія, хліб і готової їжі та напоїв.

Магазин умовно розділений на два відділи та частина торгового залу спрямована на самообслуговування (хліб, молочні продукти, гарячі напої). У касовій зоні відділу «Fast Food » клієнтам пропонуються  свіжа та смачна випічка: фокачча, різні види бургерів, хот-доги, бейгл, піцца, круасани. Також представлені позиції для десерту: сирник, трубочка з кремом, солодкі булочки.

Клієнти, налаштовані на швидкий і ситний сніданок, обід чи вечерю, можуть вибрати випічку відповідно до смакових вподобань та розігріти її прямо в залі. Ароматна, натуральна кава ідеально доповнить смачний перекус.

Наявністю продукції на полицях магазинів вже нікого не здивуєш, але не завжди побачиш подібного формату магазин – світлий та просторий, з чудовим дизайнерським ремонтом, наявністю самих необхідних позицій категорії «продукти харчування», помірними цінами та можливістю швидко перекусити та насолодитися запашною кавою під гармонійний музичний супровід. Для Європи аналогічний формат вже звичний та користується шаленим успіхом.

«Чому б жителям та гостям Нововолинська не надати можливість купувати якісні продукти харчування та за наявності дефіциту часу – смачно не перекусити, подумали ми. Так з’явилася ідея створення магазину нового формату», – розповідає власник магазину Оксана.

У магазині дві каси, 2000 найменувань товарів, 20 видів готової продукції, 8 видів смачної кави і всім цим можна насолодитися за стійкою біля панорамних вікон, з видом на частину міста.  Для комфорту покупців оптимізована асортиментна матриця продуктів, представлені найпопулярніші позиції, контроль за якістю та свіжістю ведеться на постійній основі.

Графік роботи магазину з 07:00 до 22:00 години, аби кожен покупець мав можливість встигнути придбати продукти харчування по дорозі додому чи йдучи в гості.

Ще одна «фішка» магазину «Greenka» – вільний доступ до швидкісної мережі «Wi-Fi».

«Створюючи новий сучасний формат магазину – ми особливу увагу приділили інтер’єру та екстер’єру магазину. Лаконічний і стильний дизайн, сучасне і зручне торгове обладнання (ТМ IGLOO, РHEDRA, GOLD), професійний підхід до освітлення – враховано все, щоб забезпечити перебування клієнта в магазині комфортним і зосередити його увагу на головному – асортименті якісних та свіжих продуктів харчування», – доповнює власниця магазину.

Відзначимо, що в розробці концепції нового магазину «Greenka» брали участь відомі компанії холодильного устаткування, кавового обладнання, приладів освітлення.

«Цей магазин – результат величезної роботи  команди професіоналів. Ми пишаємося результатом, якого досягли. Ми можемо запропонувати нашим гостям щось принципово нове і певною мірою унікальне та інноваційне. Завжди раді нашим покупцям», – розповідає власниця.

Адреса магазину: місто Нововолинськ, вулиця Шахтарська 1.




коментарів: 29
  1. Пощастило потрапити та придбати продукти в даному магазині в день відкриття. Магазин приємно вразив-дуже гарний, комфортний, свіжі продукти, привітні продавці. З моменту відкриття – став постійним покупцем. Рекомендую всім друзям та знайомим.

  2. Відвідувала цей магазин) Насправді все на вищому рівні. Хочеться все купувати) Приємний та ввічливий персонал. Після покупок в цьому магазині лише приємні враження. Рекомендую завітати та особисто переконатись!

  3. Магазин справді дуже сучасний і креативний, великий вибір і недорогі ціни. Хочеться повертатися туди знову. Кава супер!!!

  4. Магазин дійсно класний! Крім величезного асортименту свіжих продуктів тут є ще й смачна кава та гаряча випічка. В магазині дуже атмосферно і затишно. Однозначно рекомендую: і для покупок, і для просто завітати на coffe break!

  5. Wifi це для продавців? Для продуктового магазину це не потрібно,хіба що для понтів.

    • А вам не вгодиш нічим, то Wi-Fi не там – то ще щось але не так. Особисто мешкаю в ковелі, але коли буду в вашому місті – завітаю саме в green.

    • Не для понтів а для сучасності та комфорту!в багатьох містах за кордоном є ві фі і це точно не для понтів
      Шкода що в нас завжди знайдеться одна або кілька осіб які будуть обсирати чиєсь старання тощо
      … замість того щоб підтримати…
      Не знаю може це з жабою зв’язано!?….

  6. Магазин з гарним асортиментом товарів, сучаним дизайном і привітним персоналом. Приємно робити щоденні покупки у такому магазині.

  7. В Нововолинську не вистачало чергового магазину.А де заробляти гроші.На шахті напевно.

    • “А де заробляти гроші. На шахті напевно.” Іване – шкода, що наразі, праця шахтаря не є витребувана так як раніше, і думаю що не відкрию нікому очі на те, що в області ситуація не краща ніж у Вашому місті. Тому люди шукають нові можливості для покращення свого матеріального становища – хтось знаходить себе у сфері обслуговування (що є дуже перспективним), хтось у сфері виробництва (трохи важче), а хтось живе на контрабанді, левова частина середнього класу і більш-менш кваліфікованих робітників вже працюють за кордоном і при наданні робочого місця дуже складно знайти людину що хоче працювати і розвиватись (як роботодавець року в свому місті знаю про що пишу). А тут людина вклала фінанси, надала нові робочі місця, і з цього і місту плюс і людям дохід – це перше, друге – невже Ви думаєте що у Вашому місті немає грошей? – впевнений це не так – продають і купують квартири, автомобілі, будують будинки – гроші є, а ваша задача допомогти людям які знають як ці кошти акумулювати або їх витратити, або ще більше заробити. Це особисто ваше рішення має бути. У разі недостатньої кількості інформації про методи і засоби “заробітку” коштів зверніться до власника цього-ж таки закладу з проханням допомогти в створенні і розвитку своєї справи – думаю Вам не відмовлять. А скептичне відношення до праці інших – честі Вам не додасть. З повагою Володимир

      • “Добрый самаритянин” Владимир,который не преминул себя похвалить, “як роботодавець року в свому місті”,мог бы поинтерисоваться,что шахтеры не получили зп/ту в полной мере ещё за август прошлого года.И зп/та у них не минимальная или вообще по черному,как в основном в торговле.И квартиры у нас продают,но покупают единицы,так же и б/у автохлам.И не всем хочется рабодать за “кордоном” или “жити на контрабанді”. И пусть нам отдадут заработанное и мы сами знаем “як ці кошти акумулювати або їх витратити “.
        И со стороны Ивана абсолютно нет никакого “скептичного відношення до праці інших”. Человек хочет акцентировать внимание на выше сказанную проблему.Тысячи людей магазины не откроют. Думайте глубже Володимир.

  8. Wifi для відвідувачів, котрі можуть ним користуватися під час споживання випічки, чи при виборі продуктів

  9. Магазин класний в новому форматі, приємний колектив, гарна новорічна атмосфера! Круто те, що можна пару хвилин разом з кавою погрітися в теплому магазині біля стільниці))

  10. Зверніть увагу на хліб. Не можна його так продавати…
    Купа людей,брудні руки,хтось може чхнути чи щось інше…. потрібно хліб пакувати або спеціалізоване обладнання для зберігання…

    • Назвіть магазин в якому хліб краще продають!
      І підеажіть де є прописані правила продажу хліба?

      • Вони прописані логікою (common sense, якшо на всяк випадок ви вже європеєць до нестями і вам так буде зрозуміліше).

  11. Таке враження, що це стаття-пір. А в коментарях не дай Боже щось погане написати. Ви б навпаки прислухались до критики, а не відгавкувались і хвалили себе. Це суто моя думка.

    • Ольга, я такий покупець як і ви, але переконаний що ваш коментар «не відгавкуватися і хвалити себе» як мінімум не обґрунтований та носить образливий характер… мене як покупця магазин вразив і я про це написав. Кожен має право на свою думку, але було б добре якби Ви при висловленні своєї думки надали перевагу фактам, а не безпідставним припущенням.

    • Хто Вам заважає робити піар???
      “Хто володіє інформацією той володіє світом”
      Будь яка інформація в знаному джерелі інформації ніколи не завадить!

    • Оля, це не враження, це факт.
      Хоча в цьому зовсім немає нічого поганого, адже про себе треба якимось чином дати знати.
      PRом людей не втримаєш, а тільки повагою і якісним наданням послуг, а це вже вам і мені, як потенційним покупцям, вирішувати чи з цього PRу буде толк на довгій дистанції. Адже разок заскочити туди, шоб переконатися чи люди правду пишуть, це ж не важко.

  12. Прочитавши стільки коментарів, без вагань відвідав магазин, адже дуже вже цікаво)
    Що можу сказати: дуже приємно заходити в магазин, який світлий та чистий. Смачна випічка та дуже смачна кава. Великий респект, що працюють із 7 ранку. Обов’язково стану постійним клієнтом магазину

  13. Якщо усі магазини будуть так виглядати, і продавці в них так будуть обслуговувати клієнтів то можна буде сміло сказати що Нововолинськ європейське місто!!!!! А власнику я б радив розвиватись по франшизі!!!!

  14. Мені дуже сподобався цей магазин.не раз був у нововолинську коли цього магазину ще не було .шукав де випити кави і поїсти щось до неї

  15. Конкуренція дуже хороша справа. Вона дає поштовх до розвитку наших підприємств та магазинів. Дякую, що Ви прийшли в Нововолинськ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок