<

У Нововолинську в трьох сусідніх п’ятиповерхівках діють пункти продажу самогону

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:02 | 12.09.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарів 9

На вулиці Нововолинській у трьох сусідніх будинках знаходяться точки продажу самогону. Паломництво алкоголіків у визначені квартири багатоповерхівок не закінчується.

Чим приваблюють будинки №51 (корпус 1, 2), №53 п’яниць, бомжів і крадіїв? Все дуже просто – в кожному із них працюють стаціонарні пункти продажу самогону, а в деяких будинках їх по декілька.

“Точкам” реклама не потрібна. Люди йдуть за самогонкою і не відходячи від каси вживають спиртне, нецензурно лаючись та лишаючи після себе гори сміття.

У будинку №53 запах бражки у під’їзді не можливо передати на фото і відео. З кожним днем клієнтів у самогонщиків все більше. Тут збираються цілі банди з підозрілих осіб. Мешканці будинків бояться, адже з такими сусідами виходити на вулицю страшно не лише вночі.

А нещодавно журналісти “БУГу” стали свідками, коли чоловік напідпитку просив двох дітей купити йому горілки. Інцидент трапився 21-го серпня біля 51-го будинку.

Спочатку він пропонував дітям 3 гривні та розповідав, що ця ситуація схожа на телепрограму “Розсміши коміка”, де учасникам платять кошти за жарти. Вже згодом попросив, щоб ті піднялися на другий поверх та купили горілку.

Діти від такої пропозиції відмовились.

Інтернет-видання “БУГ” застерігає батьків бути обачними, відпускаючи діток з дому, та звертається до керівника нововолинської поліції з проханням перевірити пункти продажу самогону на вулиці Нововолинській.




коментарів: 9
  1. так, дійсно ситуація перейшла всі межі. алкоточки ніхто з поліції не чіпає, навіть діти торговців видають алкоголь п”яничкам. постійно сидять і розпивають п”яні на майданчику, де мають гратись дітки, а потім залишають порожні пляшки, сваряться, кричать, лаються, б”ються під вікнами до ранку. Страшно випускати дітей на вулицю та й самим виходити.

  2. Давно пора позакривати ті точькі.Страшно дитину випустити гуляти,бо по вул.Нововолинській 53 з ранку й до вечора йде торгівля.Покупці не ховаючись виносять пляшкі з алкоголем.

  3. У будинку № 53 по вул. Нововолинській у під’зді, який на останньму фото на 5-му поверсі продає самогон така собі страшна баба. Торгує і вдень і вночі. Кажуть, що ще й наркотиками приторговує.

  4. Це не одна біда в Нововолинську. Наркоточки по всьому місту. Всі про них знають і ніхто нічого не робить. Провели так званий “рейд”, факти виклали в інтернет, покпзали що в притоні по вул.Гірничій вилучили не тільки наркотики, а й крадене і зброю, а вже через день господар всього “багатства” як ні в чому не бувало сидів ла лавочці і всіх десь мав. Притон далі працює. Де ж наші доблесні правоохоронці і “батьки” міста? Всі на своіх хлібних місцях. А мами далі плачуть над своіми пропащими дітьми і не знають що далі робити. Я на іх би місці(тьху-тьху) зібралась би до купи і сама пішла б іх громити і знищувати. За страчену долю дитини це б гріхом не вважалось би.

  5. Хто ж іх закриє,коли поліція регулярно з них бере плату,за право займатися самогоноварінням.

  6. А в будинку 51,корпус 2 торгує мати п’ятьох дітей, і саме жахливе, що і її неповнолітні діти продають і розносять ” замовлення” постійним клієнтам. Де поліція і соціальні служби?? Скільки вже можна це терпіти????

  7. нічого не змінилось…алкаши так і ходять зі своїми “бутилочками-сосками”. ніяка поліція не з”являлась на горизонті. не двір – а звалище.

  8. Так, алкоголь і наркотики це дійсно проблема нашого міста. І в будинку 51 корп.1 також продається самогон, від цього є велика проблема з частотою в будинку,там дуже брудно і неприємні запахи. Мешканці будинку раніше навіть ставили двері на кодові, але “алкоголіки” ці двері поламали. І наші правоохоронці і чиновники на це все закривають очі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця