<

В Устилузі поліцейський викрив жінку, яка варила самогон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:44 | 12.05.2020 / Володимир / /
Перегляди
7
/ коментарів 7

12-го травня в Устилузі поліцейський офіцер міської громади викрив місцеву жительку у самогоноварінні.

Про це повідомляють на сторніці «Поліцейський офіцер громади у Волинській області» у фейсбуці.

Жінка свою вину визнала та в подальшому зобов’язалась не повторювати подібні дії.

Відносно громадянки був складений адміністративний протокол за ст. 176 КУпАП (Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення)

«Пияцтво та виготовлення алкогольної продукції (самогону), мабуть, є питанням номер один в сільській місцевості. Офіцери громад кожен день проводять профілактичні заходи щодо попередження самогоноваріння, боротьби з пияцтвом, продажу спиртних напоїв неповнолітнім.

Можна точно говорити, що алкоголь спричиняє цілу низку проблем суспільного життя: захворювання, що призводять до передчасної смертності населення, зниження продуктивності праці, нещасні випадки у побуті та на виробництві, насильство в сім’ї, а також вчинення правопорушень та злочинів.

А тому одним із завдань поліцейських офіцерів громад є попередження правопорушень та злочинів на своїх об’єднаних територіальних громадах, а також забезпечення безпечного та спокійного життя для його мешканців », – йдеться у дописі.




коментарів: 7
  1. молодець!!!Бо в нас в Новіку то ходять тільки дань беруть і на точки очі закривають.А ті самогонщики поводять себе як пупи землі….

  2. Наскільки мені відомо виготовляти самогон та інші спиртні напої для себе дозволено, а продавати заборонено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок