<

У Нововолинську молодик вкрав із магазинів товари та похвалився вчинком у соцмережі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:04 | 18.03.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
33
/ коментарів 18

17-го березня хлопець з Нововолинська в мережі Instagram виклав фото, в яких “дякував магазинам за халяву”.

Цинічний поступок помітили користувачі Instagram. Коля Б. – молодик із Нововолинська, виклав фото із продуктами харчування та речами і написав подяку магазинам.

“Коли зайшов на халяву в магазини”, – пише хлопець.

Сир, шоколадка, жуйки, какао та футболка – ось що вдалося вполювати цього разу. І це тільки те, що є на фото, можливо список і більший.

“Магазин просто щедрий”, – ділиться своїми враженнями користувач.

На фото він не вказує, в яких саме магазинах “придбав” товар.

Однак, його разом із трьома друзями в цей день було помічено в супермаркеті “Рідний Край”.

Адміністратор розповідає, що хлопці зайшли в магазин та вийшли, нічого не купували. Охорона помітила дивну поведінку, та затримати і обшукувати вона не має права.

Були переглянуті відео із камер спостереження. Явних ознак крадіжки вони не зафіксували. Та видно, що хлопці туди-сюди ходять, мабуть у пошуках наживи.

Адміністрація супермаркету зробила ревізію і виявила недостачу саме тих продуктів, які висвітлив користувач на фото. Загальна сума збитків складає близько 300 гривень.

Власник супермаркету “Рідний край” Юрій Сиротюк повідомив поліцію про цю ситуацію. Його обурює така поведінка молодих людей. Не секрет, що на жаль, крадіжки з магазину вчиняють постійно і виносять і туалетний папір, і шкарпетки, і ковбасу. Але щоб так вчинити і вихвалятися перед всіма у соцмережі – неприпустимо, – вважає Сиротюк.

“Це героїзм чи повна деградація? Мабуть бути героєм для нашої молоді – це красти, бити вікна, годинники. А зробити щось корисне для себе? Як можна починати своє життя з крадіжки? 

Адміністрацією торгового закладу було виявлено факт правопорушення та передано до правоохоронних органів. Сподіваємося, що і публікація в інтернет-виданнях пришвидшить виявлення неправомірних дій, а відповідні особи будуть притягнуті до відповідальності”, – розповів він.




коментарів: 18
  1. Позорище.Є чим хвалитись? Ця молодь ще поплатиться, а покарана вона вже зараз через невміння жити по- іншому.

  2. Подивилися по новинах.як київські дибіли громлять супермаркети і як телята(бо на інше розуму не має)вирішили якось себе проявити. Повна деградація. Якби його мама чи сестра працювала б в тому магазині і їй дали недостачу. якби тоді той “хвалько” відреагував.

  3. Чмошнік, клоун, дибіл.
    Люди працюють, стараються шось заробити, а воно вийо…ється.
    Шкода шо недостачу повісять на продавців

  4. Я вважаю, що власники усіх продуктових магазинів повинні створити он-лайн базу крадіїв і солідарно не продавати їм продукти ні в одному з магазинів Нововолинська. Хай їздять в Володимир за продуктами. Але знаючи реалії, наші бізнесмени співпрацювати не дуже вміють

    • Валік ну ти й шуткуєш. В вв їхати? Нам ваших крадіїв і наріків за вуха хватає.. своїх тож дибілів маєм дайте з ними розібратись

  5. А ще добре було б створити дошку і в кожному магазині вивісити їхні обличчя і написати ” обережно це крадії”

      • Школа???? По-перше, цей “херой” школу закінчив. А по-друге, чому і досі у всіх в голові живе совок і переконання, що за такі вчинки відповідає школа, а не батьки? Це у совку батьки будували “світле майбутнє”, а школа займалась вихованням їх дітей. У всьому цивілізованому світі за вчинки дітей відповідають батьки. Чи,можливо, ви думаєте, що в школі дітей не вчать, що таке добре, а що погано. Тільки у вчителів є один метод навчання – це слово, але і те слово вони використовують після 6 років батьківського виховання. А коли вдома вихованням і позитивним прикладом і не пахло, то його, як того горбатого, тільки могила справить. Просто цей “херой” гідний син своєї матері. Там яблуко від яблуні впало дуже близенько.

  6. Валік ну ти й шуткуєш. В вв їхати? Нам ваших крадіїв і наріків за вуха хватає.. своїх тож дибілів маєм дайте з ними розібратись

  7. Проблема в тім що ніхто нікого не наказує.Якби нашому ,,херою‘‘ вліпилиб років так зо 5 то може другім бувби приклад,а так всі по барабану,державі,поліціі,таке враження що скочуємось в бездну.

  8. Хулі тута, обсуждати щеж тіти, я трже колись вкрав, було весело, а тепер жалію

  9. Зате прославився хлопчина.
    Зараз всі вирушать на пошук його в інстаграм. Якщо ще не видалився )))
    А взагалі -“Вор должен сидеть в тюрьме!”

  10. Куражу їм бракує. Скейтпарк, картинг, вуличні тренажери і т.п. – це були б круті контр міри.

  11. Працювала колись на кенцелярії.Ходив пристойно одягнений хлопець ,,глазкі строїв,,і по суті нічого не купляв крім носовичків.Проколовся коли з другом два рази підряд провернули схему з кредиткою один раз в напарніци моєї а на другий день в мене.А ми розповіли про це одна одній від так і зрозуміли хто що злодюга.В результаті ревізії виявили що зникло декілька флешок і багато акумуляторних батарейок..Дякую власнику магазину що не вирахував тих 2000 .Але майже завжди платять нестачі продавці .Через от таке бидло.Не багатий дядя власник атб чи Рідного краю а звичайний продавець котрий і так працює з ранку до ночі за копійки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця