<

У Нововолинську мешканці стурбовані, чи розпочнеться у їхньому дворі незаконне будівництво?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:15 | 31.03.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарів 7

Мешканці Нововолинська, які проживають за адресою Сірка, 4,6, Героїв АТО (Ковпака), 27 та на вулиці Хвильвого, 28 стурбовані тим, що неподалік їхніх помешкань, біля господарських приміщень людей, може розпочатися незаконне будівництво житлового об’єкту.

Будинки у цьому районі двоповерхові та побудовані одними з перших у Нововолинську. Так як у помешканнях немає підвалів, то неподалік люди побудували господарські приміщення, в яких і зберігають картоплю та іншу необхідну продукцію.

Як розповів Юрій Гаврилюк, приблизно два тижні тому прийшов чоловік, який почав робити заміри території.

“Він повідомив, що тут має розпочатися будівництво і, начебто, про це рішення знає міська рада. Ми здивувалися, бо ж мали б перед тим провести якісь дослідження, повідомити нас. Так, як будинки старі, то переживаємо, що вони просто розсиплються.

А декілька днів тому з’явилися люди, які заявили, що необхідно очистити територію від господарських приміщень, бо їх будуть зносити. Запевнили, що на цьому місті має з’явитися триповерховий будинок. Намагався вияснити, яка фірма цим займається, але ніхто нічого не сказав. Без громадських слухань такі рішення не приймаються”, – повідомив Юрій Гаврилюк.

Мешканці району розуміють, що господарські приміщення – далеко не в найкращому стані.

“Але ж людям і влада може якось допомогти”, – додають вони.

Жителі бідкаються, бо не знають, як будівництво нового об’єкту вплине на стан їхніх домівок, адже фундамент будівель – цегляний.

“Уся техніка, яка займається будівництвом – масивна, тому наші будинки просто осядуть. Навіть коли автобус проїде, то у квартирі це відчувається”, – зауважує мешканка одного з будинків.

Журналісти інтернет-видання “БУГ” вирішили взяти коментар стосовно цієї ситуації у головного архітектора міста Михайла Вісьтака.

“Приходив інвестор, цікавився ділянками у Нововолинську. Ніхто нічого там не планує будувати. Це все просто на рівні розмов мешканців. Такі рішення приймаються, коли є розроблена документація, оголошено громадські слухання. Це стосується будь-якої ділянки. Якщо на території є забудови, то обов’язково з мешканцями працівники ЖЕКу чи представники виконкому проводять розмову. Люди нехай не переймаються”, – запевнив він.




коментарів: 7
  1. знести ті брудні, смердючі та гнилі хібари негайно! Бо то ганьба европейського міста!

  2. Смітники а не сарайчики! Скрізь сміття ! Хай будуть і не питають в того електорату

  3. Таки правда. Ті сараї, як бідацькі хібари з різного мотлоху в Індії. Скільки ще люди житимуть к середньовіччі.((

  4. ЗННЕСТИ МОТЛОХ І ДОБРО БУДІВНИЦТВУ , А САРАЇ ЦЕ САМОЗАСТРОЙ
    ВОНИ НІКОМУ НЕ ПОТРІБНІ ТАМ ПАЦЮКИ ЛИШЕ РОЗВОДЯТЬСЯ

  5. Знести Сараї ! Розчистити все і краще зробити для дітей ігровий майданчик. Там дуже багато дітей, які граються, караються на роликах чи велосипедах просто на проїжджає частині. Я знаю, томущо я колишня мешканка вул.Сірка 4.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер