<

У Нововолинську з’явилися написи з рекламою наркотиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:13 | 10.12.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
131
/ коментарів 5

На вулицях Нововолинська почали з’являтися написи з рекламою продажу наркотиків. На стінах пишуть електронну адресу, де можна їх придбати за схемою вуличних «закладок». 

Написи були помічені у центрі міста, біля входу у міський парк, що поруч з центром дитячо-юнацької творчості та на будівлі неподалік автостанції. Фото надіслали в редакцію інтернет-видання «БУГ» наші читачі.

Перейшовши  за вказаною адресою в месенджері Телеграм, можна побачити скріни, з яких видно, як наркоторговці збувають свій товар. 

“Закладки. Відправки. 24/7”, – така інформація міститься в описі телеграм-каналу, а на фото профілю ще й вказані інші електронні адреси.

Продають наркотики за схемою «закладок». Можна побачити навіть повідомлення, в яких вказують, що за те, щоб отримати «дозу», потрібно нанести певну кількість нових написів по місту. Пишуть також і те, що канали постійно блокують. 

У поліції ж говорять, що не знають як боротися з таким видом продажу наркотиків. Мінімальні міри, які можна прийняти – це зафарбовувати подібні написи. Про те, що вони з’явилися на вулицях Нововолинська – не знали.

Про ті написи, які відомі «БУГу», повідомили правоохоронні органи. Якщо ж читачі помітять подібні по місту, прохання робити фото та присилати на електронну пошту інтернет-видання «БУГ»
bugorgua@gmail.com або ж у повідомленні на нашій сторінці в фейсбук

Звертаємося до читачів: знаєте місця, де роз­повсюджують наркотики, або осіб, які це роблять? – просимо нас повідомляти. Для цього потрібно заповнити форму, в якій вказати інформацію, якою володієте. За бажанням можете залишати контактні дані для подальшого спілкування із нами. Анонімність і конфіденційність гарантуємо.




коментарів: 5
  1. І не тільки. Але й адреси точок продажу самогону. Можу надати фото.

  2. Мер міста ніяким чином не вплине і не знає верхівку криміналітету ? Стільки років бути мером і не знати мафію місцеву я не повірю. Зв*язки мають бути неодноразово. Для чого звертатись до СБУ якшо усе між собою пов’язано і живе як один клан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер