<

У нововолинській школі №1 вкрали частину огорожі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:09 | 18.01.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарів 29

Чорний чавунний паркан ЗОШ №1, що у Нововолинську, розбирають злодії. Чергова крадіжка сталася в ніч з 3-го на 4-те січня.

Викрали 2 секції огорожі. Сума завданих збитків встановлюється. Про це йдеться в ухвалі Нововолинського міського суду від 10-го січня 2019 року.

Відомості про вчинену крадіжку внесені до Єдиного Реєстру досудових розслідувань.

У ході проведення досудового розслідування на місці події 4-го січня неподалік продовольчого магазину, що розташований біля паркану школи, на засніженій поверхні землі було виявлено слід низу взуття та вилучено шляхом заливки гіпсового зліпку, – йдеться а ухвалі суду.

Слідчий в судовому у засіданні зазначив, що працівниками Нововолинського відділення поліції 9-го січня було оглянуто громадянина та за його добровільної згоди вилучено взуття для подальших експертиз.

Триває слідство.




коментарів: 29
  1. I це називаеться Революцiя Гидностi??? Це здобуток майдану!? Чи здобуток майдану новi драконiвськи тарифи за тепло? Це називаеться Ми здобулi?

  2. толку з того гіпсового знімку, в мене як гараж почистили то шо тільки неробили і фото і відбитки і сліди на плівку. по сьогоднішній день шукають ))))))

  3. В 6-тій школі теж розбирають огорожу, декоративний ланцюг… В 5-му дитсадку паркан помітно рідшає… Дирекції ж того не відновлюють чомусь.

    • В 1-й школі – мер вчився, в 6-й(філіалі)-ніби викладає, цілим містом-рулить! За завищеними тарифами за тепло і іржаву воду наповнює міський бюджет, який потім справно розпилює. Випадковість – не думаю!

    • Все дуже просто – на місці теперішнього мера, як мінімум, пішов би у відставку, а краще-поїхав би кудись тихенько доживати, щоб не потрапити на нари. Але найкращий вихід, як для офіцера-застрілитись. А з тарифами-все дуже просто – в старій частині міста закрити котельню і забути про центральне опалення, 15,5,6 мікрорайони-нові і при розумному сучасному підході можна провести модернізацію і суттєво знизити тарифи. Поцікавитись скільки тепла викидається в повітря ливарним і кроноспаном-саме такими питаннями мав би займатись мер, а не отримувати ордени за знищення міста. А по іржавій воду-навіть писати лінь-проснувся мер, пішов вмиватись – вода іржаву, а єврогранти отримані, “модернізація” йде-через пів години-вручення підозри про злочин у комунальному підприємстві. Іржава вода це не просто неякісна послуга, а і нанесення здоров’ю людей шкоди… Не переживайте, перед тим, як перестати платити-я підготувався і готовий не тільки до Нововолинського суду, а й інших. Якщо Сапожніков і Гаврилюк до суду готові-вперед! Мене більше хвилює дибільне мовчазне нововолинське болото.

  4. вибачаюсь, не зрозуміла, в чому буде “модернізація” і за чий рахунок ? і як вона знизить ціну на газ ?

    • … Не зрозуміла? То ви хочете, щоб я Вам ТУТ лекції читав? А я десь написав про зниження ціни на газ? Ви не перепутали мене з брехухою Йулею? Чи для Вас тарифи на тепло і іржаву воду теж залежать від Йулі? Я міг би описати ще і схеми по яких Гаврилюк і Сапожніков обкрадають населення, але це багато фізико-технічної і економічної інформації яку Ви не зрозумієте, якщо не зрозуміли елементарного.

    • “академіка” вже “взяли”, побачимо чи здасть Роман(дуже чесна і порядна людина-називають) свого “прохвесора”. Це буде одночасно і тестом на порядність правоохоронців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок