<

Судили злодія, який проник у квартиру в Нововолинську і зняв зі сплячого хазяїна золотий ланцюжок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:39 | 5.04.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
9
/ 1 коментар

У Нововолинську судили злодія, який заліз у чужу квартиру і обчистив її на 27,5 тисяч гривень. Крадія навіть не зупинила присутність в оселі сплячого хазяїна. Більше того – він просто зняв золотий ланцюжок з шиї чоловіка.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду.

Ввечері 12-го лютого 2020 року уродженець міста Здолбунів, Рівненської області, проник через незачинені вхідні двері у приміщення однієї з квартир Нововолинська. Зайшовши до кімнати, злодій побачив власника, який спав на дивані. Однак його це злякало. Навпаки, помітивши на шиї сплячого чоловіка золотий ланцюжок з хрестиком, крадій зняв його.

Окрім цього, зловмисник дістав з кишені куртки, у якій був одягнутий хазяїн, гаманець з коштами та поцупив з квартири два мобільні телефони: «Samsung Galaxy Gold» та «Xiomi 3S», які знаходилися на столі у кімнаті. В загальному злодій накрав на 27 тисяч 505 гривень.

Проти крадія порушили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло).

Суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на строк 3 роки. Але звільнив його від відбування покарання, якщо він протягом іспитового строку тривалістю 2 роки не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки.




один коментар
  1. Самий гуманний Нововолинський суд … Цікаво,а скільки років дали б хазяїну,якби зпросонку проломив злодієві черепушку?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер