<

Стихійний ринок біля стадіону в Нововолинську розігнали: продавців вчать торгувати цивілізовано – у передбаченому місці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:09 | 15.01.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
21
/ коментарі 23

Проходячи проспектом Перемоги у Нововолинську помічаєш зміни. Багато простору, мало людей, на землі відсутні овочі, молочні продукти та інші предмети. Як виявилося, 14-го та 15-го січня біля ринку, що поруч з міським стадіоном, проводять рейди.

Місце стихійної торгівлі “зачистили”. Журналістам БУГу вдалося з’ясувати, що представники поліції з 9:00 до 18:00 патрулюють на ринку та попереджають продавців про заборону продажу поза визначеним місцем. Відправляють усіх на торгові ряди.

У коментарі заступник начальника Нововолинського відділення поліції Олександр Ольшевський зазначив, що через відсутність муніципальної поліції, яка мала б вирішувати питання торгівлі в недозволених місцях та недостатність кадрів у місцевому відділенні поліції, проблему контролювати важко. Однак потрібно вирішувати, адже є спеціально відведене місце для торгівлі на ринку, де є прилавки, лавочки та навіс.

На місці патрулює представник поліції та попереджає про заборону торгівлі поза ринком. Як зазначив Ольшевський, протоколів поки не виносять. Мета – навчити продавчинь, які здебільшого похилого віку, торгувати на прилавках гуртом.

Читайте також: Проходитиме повз, та й ягідку побачить – купить: ряди на ринку Нововолинська порожні, а за ту саму плату продають на дорозі

Перехожі, які помітили зміни, а також продавці, які реалізовують завжди товар на ринку, позитивно відгукнулися.

Фото “до” та “після”:




коментарів: 23
  1. Правильно роблять, а то з коляскою постійно проїхати не можна, весь тротуар зайнятий.

    • Згідна.
      Сьогодні прикол був. Місця купа, йде одна мадам немолода така, і комусь в телефон бубнить незадоволено – Задовбали з тими калясками кожен день,пройти не можна . Може дітей немає. Так дивно було,не стара ж ще.

  2. Доброго дня усім! Щодня я з донькою на дитячому возику намагаюся подолати усі перепони на пішохідній зоні в районі малого ринку. В період новорічних свят там взагалі знакла будь-яка можливість переміщатися. З одного боку мандарини, з іншого- молоко прямо на землі і овочі, що простояли не один день під вихлопами газів автомобілів. Якби не було місця було б хоч якесь виправдання цьому неподобству, але ж поруч облаштовані місця!!!!!Люди!!! Не поліція, а тільки ми з вами можемо відучити продавців захаращувати ящиками одну з центральних вулиць міста. Просто не купуйте над дорогою нічого. Декілька метрів забезпечать вам здоров’я і приємне відчуття того , що ви дійсно європеєць!!!

  3. Супер! Молодці!
    Аби лише після закінчення цього рейду вони знову не повернулися…

  4. Правильно. Ввечері постійно купа сміття після цих продавців. А так є спеціальне місце, нехай там і продають!

  5. Супер, сьогодні була здивована що нікого там не має. Декілька днів тому не було як пройти по тротуару бо понаставляли і торгують. Я вважаю це не нормально що навіть проходити не можливо. Давно вже не купую при дорозі у людей.

  6. В ЗАГАЛІ, ПО ФАКТУ: ДЕ ХОЧУ{ бо я вже там багато років щось, комусь ,і якось ? – не “проперає” , і це добре!}. АЛЕ, ЯКЩО ЦЕ ПОЧАТОК ПОДОЛАННЯ КОРУПЦІЇ З МІСЦЕВИМИ ОРГАНАМИ ВЛАДИ { рівень торгівлі наркотиками, псування, БЕЗКАРНЕ псування! міського майна , несплати податків, рекету і т д – ТОБТО ПОДОЛАННЯ УСІХ вчинених “місцянами” бід ? , ЩО МАЙЖЕ ОЗОЛОТИЛИ СВОЇМИ “ХРИСТИЯНО ОДІЯМИ” ТЕРИТОРІЮ ЯК УКРАЇНА} то це АВААКОВЦЯМ БІМБА !!!

    • Підтримую на всі 100! Є для торгівлі спеціальне місце, а не продавати продукти харчування, які лежать на землі

  7. бабульок, заробляючих копійчини на пролжиття до мізерних пенсій, дуже легко розігнати на відміну від обнаглівших, заробляючих неправомірні незароблені значно завищені заробітні плати, обмазаних корупцією безкарних чиновників

  8. Правильно зробили! Зробили місце для торгівлі, то там і треба реалізовувати продукцію, а не при дорозі проходу заважати. Самі “умні” там поставали, бо виторг бачите більший, а ті хто торгують в павільйоні – що, гірші?

  9. Одних селянів повиганяли завтра на їх місце прийдуть інші,) а ті підуть дороги перекривати))

  10. О нарешті,козлів прибрали з вулиць,а тепер щей той безпридел загнали в стойло.Браво меру

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок