<

Смертельна ДТП під Нововолинськом: зіткнулися «лоб в лоб» Опель та Лада

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:41 | 5.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
111
/ коментарів 11

5-го квітня о 19:02 на виїзді з Нововолинська трапилася смертельна дорожньо-транспортна пригода.

Відбулося лобове зіткнення автомобілів Опель Меріва та Лада Самара .

На місці працювала слідчо-оперативна група та керівництво Нововолинського відділення поліції, бригади екстренної медичної допомоги та ДСНС, – повідомив керівник Нововолинської поліції Василь Бучинський.

В результаті ДТП водій Лади 1959 року народження загинув на місці. Його діставали з автівки рятувальники за допомогою спецтехніки.

Внаслідок аварії ушкодження отримала водійка Опеля. Попередньо – травма ноги. Жінку доставила “швидка” в травматологічне відділення Нововолинської ЦМЛ.




коментарів: 11
  1. На цій ділянці дороги майже кожен їде зі швидкістю 90-110 км/год .поверніть нам ДАІ з кущами.

    • Ні, не правда. Я, там менше 170 не їжджу. А взагалі, поза населеними пунктами, згідно ПДР, швидкість 90 км./год. є дозволена, а допустима норма перевищення – 20 км./год. Отож, швидкість 110км./год. допустима і не карається жодними санкціями. Як при міліції так і зараз.

  2. На цій ділянці дороги майже кожен їде зі швидкістю 90-110 км/год .поверніть нам ДАІ з кущами і старий асфалт

  3. Це результат неадекватної поведінки за кермом.В межах міста(околицях) багато хто тисне по 100.І справа тут не в асфальті чи інших причинах.90 процентів ДТП скоєні під градусом.

  4. А ви всі такі розумні. Знаєте хто куди летів? Спочатку і я так думала,АЛЕ можливо щось сталось з автомобілем чи водію стало зле? Співчуваю рідним загиблого і дай Бог щоб одужав той хто у іншій машині

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок