<

Ринок біля стадіону в Нововолинську запрацював, однак ряди сільськогосподарської продукції пустують

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:33 | 7.05.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
15
/ коментарі 3

7-го травня почав роботу ринок, що біля стадіону «Шахтар» у Нововолинську. Працює один вхід, на якому проводять температурний скринінг відвідувачів та наявні дезінфікуючі засоби.

16 підприємців торгують на ринку. Як БУГ повідомляв раніше, не всі одночасно вийшли працювати, бо має бути дотримана дистанція між торговими рядами в 3 метри. Тож під час зборів, які пройшли 6-го травня перед відкриттям ринку, домовилися продавати згідно графіка, по черзі.

Контейнери підприємці облаштували: наявні захисні екрани, розмітка, дезінфікуючі засоби, маски та рукавиці.

Ряди для сільськогосподарської продукції адміністрація ринку також підготувала. Однак поки що вони пустують.

Як зазначав директор ринку Ігор Федоришин, одночасно на території ринку може перебувати 35 людей, щоб дотримуватися встановлених санітарних норм. Тому на вході, який біля центрального входу до стадіону, контролюють дотримання максимально допустимої наявності покупців.




коментарів: 3
  1. Не на лоб направляти термометр, а на шию чи на зап’ястя, будь яке захищене місце під верхнім одягом… Як діти малі чесне слово

  2. Там завжди було порожньоВідкривайте тошніловку в стінці,і все буде в нормі.

  3. А нікого не смутило що контролери які провіряют температуру не мають захисту мінімального навіть, немає распіратора ff2 який би захищав від вірусу, навіть маску просту не дали( те що на них було це не захист для людини яка буде працювати с просто огромною кучою людей і тісних умовах великого ринку, та ще і в будні дні в кабінеті), не говоря вже про окуляри захисні, костюмів, нічого. А це державний ринок, ДЕРЖАВНИЙ, і не собирається давати нічого я так розумію. Це якщо заболіє контролер, кожен буде підходити і заражатись, і не забувайте що контролери не тільки провіряють температуру, а і роблять свої прямі обовзки ходять по всьому базарі. Особливо коли вони вийдуть працювати зараженими на великий ринок, і якщо буде вспишка, і що думаєте, влада знову вас закриє, тому що неможе видати навіть мінімального захисту своїм робітникам від яких залежить ваше здоровья.
    І вообще щось мені странно вони міряли ту температуру, мені теж міряли там, треба буде в слідуючий раз провірити як воно там працює вообще. Не здивуюсь якщо вони роблять тільки вид.
    І це я вообще мовчу за те що люди якім не дали захист скоріше всього заболіють і вмруть, а перед тим ще кучу людей позаражають з яких теж деякі помруть, тому що Федоришин мєсний царьок зажав на захист для працівників, хоть на інших фото я дивлюсь сам він в РАСПІРАТОРІ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок