<

Відбулася сесія Нововолинської міської ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:56 | 1.12.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
25
/ 1 коментар

1-го грудня відбулася позачергова сесія Нововолинської міської ради восьмого скликання. На ній депутати голосуватимуть за ряд важливих питань.

На засідання окрім міських депутатів прибули народний депутат Ігор Гузь та його помічник Андрій Бокоч, депутати обласної ради Ярослав Матвійчук, Валентин Кошельник та Юрій Сиротюк, голова Володимир-Волинської районної ради Віктор Хиць, міський голова Володимира-Волинського Ігор Пальонка.

Голова ТВК Віктор Порплиця зачитав інформацію про депутатів Нововолинської міської ради, які зареєструвалися після першої сесії. На другу, позачергову сесію, прибули усі 34 депутати та міський голова Борис Карпус.

Депутати обрали секретаря міської ради. Також на порядку денному було питання про постійні комісії, структуру і штати виконавчого комітету, затвердження заступників міського голови і керуючого справами виконкому, склад виконавчого комітету, умови оплати праці міського голови та його заступників.

На сесії представники політичних сил повідомили про утворення трьох депутатських фракцій: “За майбутнє”, “Європейська Солідарність” та ВО “Свобода”.

Депутати обирають секретаря ради:

За результатами голосування, які озвучила голова лічильної комісії, секретарем ради обрано Олену Шаповал. “За” проголосували 24 депутати, 8 – не підтримали, три бюлетені – не дійсні.

Депутати затвердили рішення про призначення заступників Нововолинського міського голови.

На сесії також затвердили склад виконавчого комітету та умови оплати праці міського голови і його заступників.




один коментар
  1. Мене бентежить питання: навіщо меру стільки бутилок води?
    У нього цукровий діабет чи банальний сушняк?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця