<

Реконструкція завершена: приймальне відділення Нововолинської лікарні готове до роботи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:13 | 20.11.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
84
/ Коментарі відсутні

Ремонтно-будівельні роботи у відділенні екстреної невідкладної медичної допомоги Нововолинської центральної міської лікарні завершили. Наразі відділення готове до роботи.

Нагадаємо, реалізація проєкту розпочалася у середині серпня цього року в рамках програми президента України «Велике будівництво».

Фінансування робіт повністю відбувалося за кошти державного бюджету. Для цього було виділено 8 мільйонів гривень. Згідно з проведеними тендерами вартість проєкту склала 5 мільйонів 700 тисяч гривень, – повідомляє пресслужба міської ради.

Заощаджені кошти перенаправили на ремонт приміщення, де встановлять комп’ютерний томограф. Цей апарат планують придбати до кінця поточного року за державний кошт.

Наразі відділення екстреної невідкладної медичної допомоги готове до роботи. У палатах встановлені меблі, завезене медичне устаткування.

Тимчасово виконуючий обов’язки директора КНП «Нововолинська центральна міська лікарня» Андрій Сторонський розповів, що до ліжок підведене обладнання, яке подаватиме кисень, зараз вирішується питання встановлення кисневої станції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця