<

Працівники Нововолинської поліції потрапили у ДТП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:24 | 21.12.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
12
/ коментарів 11

19-грудня близько 18:30 у Нововолинську на вулиці Миру сталася аварія. В автобус “IVAN”, який рухався по головній дорозі, врізався легковий автомобіль “Чері Амулет”, що виїхав з лівої сторони.

Водій автомобіля «Чері», 41-річний співробітник Нововолинського відділення поліції, не надав перевагу у русі та допустив зіткнення із автобусом.

До місця події прибули працівники чергової варти ДПРЧ-5 міста Нововолинська. Під час проведення аварійно-рятувальних робіт за допомогою спеціального гідравлічного інструменту з легкового автомобіля потерпілих було деблоковано та передано працівникам швидкої допомоги.

Троє поліцейських, пасажири легкового автомобіля, отримали тілесні ушкодження – їх госпіталізували.

У лікарні під час медичного огляду водія автобуса не виявлено алкоголю у крові, тоді як водій легкового автомобіля відмовився від проведення такого огляду.

Нагадаємо: “У разі відмови водія транспортного засобу від проведення огляду в закладі охорони здоров’я, уповноважена особа Державтоінспекції в присутності двох свідків складає протокол про адміністративне правопорушення, в якому зазначає ознаки сп’яніння і дії водія щодо ухилення від огляду.”

Тобто відмова і від огляду на місці, і від проходження огляду в медустанові прирівнюється до підтвердження стану сп’яніння.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Працівники поліції потрапили у ДТП у позаслужбовий час, тому були не у форменому одязі, проте позиція  керівництва відділу жорстка і на даний час приймається рішення щодо звільнення водія-порушника з правоохоронних органів – прокоментували у Нововолинському відділі поліції.




коментарів: 11
  1. “Транзитного” керівника поліції треба звільняти в першу чергу, він не може навести порядок у відділку а береться наводити в місті. Скоро в Нововолинську ввечері на вулицю неможливо буде вийти, та й крадуть все підряд. Де наша доблесна нова поліція?

  2. Поліцейські БУЛИ у форменому одязі. На спині великими буквами було написано МІЛІЦІЯ. Я був на місці ДТП в час коли їх діставали з авто.

    • Що за застарілі стереотипи, якщо міліціонер, то він не може в не робочий час бути у формі чи зайти у кафе,чи просто пройтись по вулиці, бо кожен тикне пальцем. Пнетесь до європии “дупами”, а мозок залишаєте при комунізмі!!!

  3. Це життя,і може статися з кожним, а тим більше всі люди і мають право відпочити….. Доречі висновки робити ще рано, робота робиться, от мені наприклад повернули речі які в мене вкрали в гаражі, а мому знайомому повернули речі які в нього вкрали з квартири…раніше такого не було….а це хороші новини.

    • Це троль з керівництва місцевої поліції, видно відразу. Можна подумати раніше ніхто нічого не робив, а лише тепер почали працювати та ПОВЕРНУЛИ РЕЧІ ЯКІ ВКРАЛИ. Нехай краще розкажуть як “швидко” на виклики виїзджають, наприклад в смт.Жовтневе взагалі ніхто не приїздить та заяви чомусь не реєструються.

      • троль хіба ти, а я чесний шахтар і заробляю гроші чесно… як видно все зроблено по закону, і ніхто нічого не приховує а це дорогого коштує…. хіба ні ? Доречі ТТ де і кого захищають ? в нас ціле місто беспридельщиків….. кого тут захищати ?

  4. ТА НІЧОГО СОБІ ВІДПОЧИНОК, НАЖЕРТИСЯ ГОРІЛІ ТА ГАСАТИ МІСТОМ, А ЯКБИ В АВТОБУСІ БУЛИ ПАСАЖИРИ, А ПО ТРОТУАРУ ЙШЛИ ЛЮДИ СКІЛЬКИБ БУЛОБ ПОСТРАЖДАЛИХ. ХАЙ ВІДПОВІДАЮТЬ ПО ПОВНІЙ.

    • Шановний я бажаю вам пережити таке,а потім судити якби да-ка-би,що сталось те сталось,а ви ЗЛЕ ЛЮДИСЬКО і не пишіть безглуздих коментарів, з кожним може статись.А в цих хлопців,до речі є сім*ї,яким зараз важко.А ви люди,як були бездушними, так і залишились. В цій країні з такими людьми мало що зміниться!!!Коли сталася біда кожне ще хоче пнути,замість того щоб подати руку!!!

  5. Аварія сталась лише з вини водія легковика який не надав перевагу в русі автобусу. Там, до речі, відповідні знаки є встановлені.
    ДТП трапилась біля 18 години, але пасажири легковика були в службовій міліцейській формі.
    Буквально за лічені хвилини всіх окрім водія автобуса з місця ДТП забрала швидка. Зате збіглись мало не всі дільничні міста.
    В коментарях пишуть що керівництво звільнить шофера легковика… а чому не всіх учасників? Чим вони кращі за шофера? Пяні катались всі, а на горіхи лише шоферу?
    Чому міліцейському можна їздити п’яним за кермом, а мені ні?
    Я живу в будинку навпроти ДТП, добре все бачив як відбувалось…
    Сором нашій добресній міліції

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок