<

Перше інтерв’ю Бориса Карпуса після виборів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:50 | 27.10.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
12
/ коментарів 9

27-го жовтня, на другий день після місцевих виборів, Борис Карпус, який за попередніми підрахунками переміг з відривом у 10% чинного міського голову Нововолинська, розповів про плани на майбутнє.

Нагадаємо, відомі результати паралельного підрахунку голосів, за якими за кандидата на посаду мера Нововолинська Бориса Карпуса проголосували близько 37% виборців, за Віктора Сапожнікова – біля 27%. Офіційні результати виборів міська ТВК оголосить після опрацювання виборчих документів.

Карпус розповів про свої враження від відеозвернення Сапожнікова, в якому він визнав свою поразку, та повідомив, як відбуватиметься процес вступу на посаду міського голови. Говорили і про те, коли знімуть замки на другому та третьому поверхах виконкому, як новий мер формуватиме команду та про настрої нововолинців в такий історичний момент, як перша зміна влади за чверть століття.




коментарів: 9
  1. Головне щоб у Бориса не була б така ж доля, як і у Зеленського…. говорити можна багато, а от зробити вже важче…

  2. Ще візьми і зроби так,щоб в того злодія все комфіскували і його друзів,кумів родичів ітд і щоб вони всі відповили за все

  3. Хочеться вірити у позитивні зміни. Але якщо цього не станеться за рік-півтора, далі годі чекати. Зрозуміло, для великих проектів потрібен час, але є питання, які можна вирішити одразу. Побачимо. Процвітання місту та успіхів новому міському голові.

  4. почни з інвентаризації майна міськради і далі по порядку усього комунального майна

  5. Головне, лікарня страшенно чекає змін!!! Скоренько переймайте всі справи і беріться за лікарню!!!!!

  6. Потрібно своєю справою показати роботу, а не язиком як на дорозі на Іваничі! Керувати містом не брейк-данс танцювати!!!

  7. А ще газета «Наше місто» була просто «зеленой тоской» і викинутими у смітник грошима. Цікаво, скільки грошей за ці роки пішло на цей шедевр?

  8. Легко приймати те, що не розвалене, і багато говорити. А чим розплачуватися новий мер буде з Палицею за таку масовану виборчу кампанію, ніхто не задумувався. Можливо, чиімось бізнесом, робочими місцями. А ви дивіться на ставлення до того, хто програв, бо скоро і вам скажуть:нема роботи- ідіть гриби, збирати.Борис Карпус ще не зробив нічого, а мови більше ніж треба.Сів у крісло мера- досить балакати пора засукувати рукава і до роботи. А то лікарня як не отримає вчасно зарплату, тоді по-іншому заспіває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер