<

Опалювальний сезон у Нововолинську: тепло ввімкнули у лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:25 | 7.10.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
56
/ коментарів 10

У понеділок, 7-го жовтня, запустили котельню лікарні в Нововолинську та забезпечили приміщення опаленням.

Інші котельні міста почнуть працювати, якщо на вулиці буде відповідний температурний режим, встановлений постановою Кабміну, а саме: з моменту встановлення середньодобової температури протягом трьох днів менше + 8 градусів.

Заступник міського голови Андрій Сторонський у коментарі журналісту «БУГу» розповів, що в оселі поки не планують подавати тепло.

“Місто готово до опалювального сезону. Та середньодобової температури, визначеної законодавством, ще не було зафіксовано. І за прогнозом погоди, передбачається потепління. Тому поки опалення ввімкнули лише в лікарні”, – зазначив Сторонський.




коментарів: 10
  1. Чого тільки в Новіку не дозволяють простим людям встановлювати собі автономне опалення?

  2. Головне ,що Сторонський вже давно в себе в квартирі, включає автономне опалення,а нам розказує казочки про середньодобову температуру.Ви хоч включіть опалення в садочках,школах.У Львові вже цієі ночі включили.

  3. А от цікаво в чому полягає інтерес нововолинського начальства в забороні людям встановлювати автономку ? Це тільки приносить начальству моральне задоволення, чи може ще щось інше?

    • Виконавчий комітет Нововолинської міської ради діє виключно в рамках законодавства. Згідно Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07.2019 № 169, який дозволяє відключитися від центрального опалення лише цілим будинком. https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0982-19

    • А інтерес простий-з ваших платежів наповнюється міський бюджет(читай-кишені, близьких до нього).

    • А з жаркого ліцею учні та вчителі повернуься до холодних своїх холодних батарей?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця