<

[ОНОВЛЕНО] Нововолинські шахтарі у знак протесту перекрили пункт пропуску «Ягодин»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:26 | 9.10.2017 / Любомль, Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 4

9-го жовтня нововолинські шахтарі розпочали акцію протесту на міжнародному пункті пропуску «Ягодин». Вранці два автобуси з гірниками виїхали із пожежної площі.

Рішення про акцію протесту прийняли на нараді голів профспілок працівників вугільної промисловості на чолі з Юрієм Калістратовим та Незалежної профспілки гірників під керівництвом Анатолія Мухомеджанова.

У знак протесту гірники пішою ходою перекрили рух транспорту. Черга вантажівок починається з села Римачі, Любомльського району.

Один із водіїв виїхав на зустрічну смугу. У конфлікт відразу втрутилася поліція та попросила від’їхати.

Водії фур не схвалюють акцію протесту шахтарів. Вони переконані, що більш дієвий спосіб вплинути на ситуацію – зустріч із Володимиром Гунчиком. А у разі непорозумінь перейти до більш радикальних методів – заблокувати голову ОДА в адміністрації.

Як повідомив голова Незалежної профспілки шахти № 9 “Нововолинська” Василь Гура, чи продовжать акцію протесту гірники завтра – поки не відомо. До того ж, виникла конфліктна ситуація з перевізниками.

“Близько 30-40 водіїв хочуть проїхати, а ми блокуєм трасу. Стосовно дій завтра ще будемо вирішувати”, – зауважив він.




коментарів: 4
  1. А на скільки виконаний річний план по видобутку вугілля на шахтах? Й попрямували на Ягодин знову будуть страдати невинні, а чому не в Київ не під Верховну ЗРАДУ

  2. і шо заплатили Вам? легше стало? Керівників потрусіть там крадених грошей на два роки вам вистачить!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок