<

Побили до реанімації: у Нововолинську чоловік отримав по голові, бо переходив дорогу не там, де треба

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:58 | 10.07.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарів 12

В ніч з 7-го на 8-ме липня на виїзді з Нововолинська поблизу заправки по вулиці Луцькій виявили травмованого чоловіка, якого госпіталізували до реанімації без свідомості. Як виявилося, чоловіка побили за те, що переходив дорогу у невстановленому місці. Затримали підозрюваного у вчиненні злочину. 

В неділю, 8-го липня,  близько 3:00 правоохоронці знайшли чоловіка без документів з відкритою черепно-мозковою травмою. Його госпіталізували до реанімаційного відділення НЦМЛ без свідомості.

Особу встановили, дружина потерпілого повідомила, що вони мешкають на 6-му мікрорайоні, чоловік вийшов на заправку за цигарками.

В ході проведення розслідування поліція визначила, що чоловік переходив дорогу в невстановленому місці перед автівкою. Водій посигналив, на що той обурився і показав жест середнім пальцем руки. В автомобілі перебувало троє молодиків, які вирішили покарати пішохода за порушення правил ПДР та негідну, на їх думку, поведінку.

Потерпілий досі перебуває в тяжкому стані без свідомості.

Поліція відкрила кримінальне провадження за надання тяжких тілесних ушкоджень.

Затримали 19-річного мешканця Нововолинська та вирішується питання про обрання для нього запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії.




коментарів: 12
  1. ну не потрібно махати середнім пальцем , ти ж не Роббі Уільямс чи Дієго Марадона на російському стадіоні ..

    • А побити майже до смерті потрібно??? Що за самосуд? Ну і нехай отримають по заслугами ті хто це зробив! Тим більш дуже багато дибилів у нашому місті які і на пішохідному переході не пропускають і не їздять а літають не зважаючи на те що людина хоче перейти дорогу. А потім свою провину не визнають.

  2. І за це треба убити уюдину, помахав то помахав, навже ми такі жорстокі всі стали… Чому неможимо бути розумними інтелігентними людьми і не звертати увагу на таке, та ми стали як вовкки голодні, без крові ніяк….

  3. Порушують правила дорожнього руху як і пішоходи так і водії, тому насамперед потрібно залишатися людьми. А в цьому випадку людяності я не бачу(((

  4. А побити майже до смерті потрібно??? Що за самосуд? Ну і нехай отримають по заслугами ті хто це зробив! Тим більш дуже багато дибилів у нашому місті які і на пішохідному переході не пропускають і не їздять а літають не зважаючи на те що людина хоче перейти дорогу. А потім свою провину не визнають.

  5. А можна подумати якби він переходив дорогу по зебрі щось змінилося,чи автівка пропустила? Спочатку водії нехай навчаться їздити по правилах дорожнього руху!!! Ато будеш стояти біля зебри ніхто непропустить,станеш на зебру теж, почнеш іти то ще й сигналять.Ось такі у нас водії

  6. Наша молодь нагла і неадекватна того й дивись прибють, 19 років а воно .. бо то нелюд скаче куди йде світ

  7. Куріння вбиває, а у нас то й ще жорстоко.
    Не куріть, а по ночам любіться і спіть, добрі люди!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа