<

[Оновленно] На першій шахті у Нововолинську розкрадають обладнання. Керівництво не реагує?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:12 | 6.10.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
13
/ коментарів 13

4-го жовтня працівники нововолинської шахти №1 помітили крадіжку кольорових металів, зловмисники вкрали майже 100 кілограм міді. В підсилюючої електростанції ТСШВП-240 охоронник та шахтарі виявили відсутні роз’єднувачі високої і низької сторони та трансформатор, про що негайно повідомили керівнику шахти у вигляді службової записки та склали акт обстеження підстанції.

Крадіжка була скоєна в середині шахти, підозрілих осіб у момент підняття підстанції на поверхню не помітили. Вартість підсилюючої електростанції ТСШВП-240 складає майже 300 000 гривень.

6-го жовтня охоронник копальні сам написав заяву в поліцію, де просить розшукати осіб, які вчинили даний злочин передбачений ст.185 КК України

Директор копальні Андрій Пилипюк спростував інформацію про те, що не зреагував на даний злочин. Як пояснив керівник шахти, з 3-го по 5-те жовтня перебував у відрядженні в Києві. Заяву в поліцію про крадіжку на шахті написав сьогодні, 6-го жовтня.

34ds
Вигляд підсилюючої електростанції ТСШВП

Працівники шахти, також розповіли про те, що директор активно займається продажем арочного кріплення, кабелів та інших речей на шахти в Червоноград. Зі слів самих гірників складається враження, що з першою шахтою хочуть зробити те саме, що і з 5-ю – затопити та приховати розкрадене обладнання.




коментарів: 13
    • Так, Василь, Директор який повинен відстоювати шахту, знищує та розкрадає її причому у великих масштабах !!!!

  1. Нарешті хоч хтось звернув увагу на вже, майже розкрадені шахту. А директор прикрив собі зад і відмазався відрядженням до Київа. Не повірю, що працівники не повідомили директора відразу після виявлення крадіжки і найголовніше був жеж заступник, який виконував обов’язки. Чому не викликали поліцію? Тут реально спостерігається приховування та замовчування злочину керівництвом шахти, можливо вони причетні до крадіжки? Я гадаю поліція розбереться і знайде крадіїв.

  2. Перша шахта повинна була стати донором для Бужанки ! а стала донором для Пилипюка.

  3. Згідно посадової інструкції викликати поліцію повина охорона а не керівництво.

    • Чутки про розкрадання майна державної шахти № 1 Пилипюком, вже ходять давно. Керівник не відреагував своєчасно на дану ситуацію, тому що сам до цього причетний. Тим більше якщо відбуваються крадіжки в такому обсязі, то вони аж ніяк не можуть пройти повз директора.

  4. Складається таке враження, що Андрія Пилипюка хтось дуже впливово “прикриває”. Але як кажуть мудрі люди “все приховане рано чи пізно стає явним” !!!

    • Так-тоє-так, його криє тикий собі бізнес-хуліган В. Малко. Короче хочуть влупити пару лямів і втопити шахту.

  5. Доречі, дуже часто Вас пане директоре бачать з Русланом, який займається прийомом металобрухту біля колишньої шахти № 4……..

  6. А так красиво все начиналось. Кричали,что ворует Онуприенко, а на деле оказалось,что воруют те, кто пришол и не правдами уселся в ево кресло.
    Продают на право и на лево то оборудование , которое с огромными усилиями заработали и преобрели для шахты предедущие директора . А теперь фурами воруете арку ,машинами воруете медь и покупаете себе за эти деньги квартиры и строите трехметровые заборы . Люди рано или поздно проснутса и возьмут дирекцию на вила-не сбежите, не надейтесь,что это вам просто так пройдет.
    Андрюша и Володя , вам п**дец !!!!!!!!!!!!

  7. Андрейка розкажи слідчим де поділися вісім моторів 55-ток з Мех.цеху, саме ті, які ще Шостак з Харькова привіз.

  8. Хоч би одного директора посадили за крадійство! що б інші замислилися!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер