<

«Містечко Атракціонів» у Нововолинську: які оновлення чекають мешканців до Дня міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:39 | 11.08.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
4684
/ коментарі 2

У Нововолинську в «Містечку атракціонів» на свята збирається велика кількість відвідувачів, формуючи черги до улюблених розваг. Місцева влада виділила на оновлення атракціонів у парку 150 тисяч гривень.

Бажаючих розважитись на День міста приємно здивують нові атракціони, про це розповів БУГу директор парку Роман Красинський.

Усім давно знайомі атракціони під назвою «Човники», «Північ», «Веселі Гірки», «Клітки», машинки «Світлофор» та «Коло Огляду» – розвеселяють уже не перше покоління, але надалі користуються популярністю серед діток.

«У нас функціонуватиме до Дня Міста «Качечка», вона матиме 6 місць та буде їздити по всій території парку. Також вирішуємо над встановленням «Вуличного Лабіринту», або «Батутної Арени».»

Окрім цього, ведеться реконструкція «Клітки». На оновлення атракціонів у парку з міського бюджету виділили 150 тисяч гривень, розповів директор парку.

Для діток працюють також «Клоун», «Ромашка» та декілька батутів.




коментарів: 2
  1. Підтримую, насправді давно вже пора закупити декілька нових атракціонів для дітей і дорослих, а то чесно кажучи нема на чому дитину покатати крім веселих гірок, і “ромашка” вже не та, і “світлофор” – якесь чудо, і “північ” що небудь, а клоун взагалі не для дітей. Про батути мови навіть нема – ціни космос, а задоволення на макове зернятко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа