<

Кинули цеглу в вікно аптеки, зламали ролети магазинів та побили банкомат: черговий нічний дебош у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:47 | 16.11.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
8
/ коментарів 6

Вночі 16-го листопада у Нововолинську спробували пробратися в два магазина, розтрощили вікна і двері аптеки та банкомат.

Як розповіли журналісту “БУГу”, близько 3-ї години ночі на 15-му мікрорайоні в магазині “Віра” спрацювала сигналізація в магазині. Виявилося, що в цьому і сусідньому магазині “Легенда” зламали ролети. Також поламали двері. Спрацювання тривоги вочевидь налякало злочинців.

Крім того, цієї ж ночі розбили банкомат, який знаходиться на території магазину “Віра”.

Відомо також, що на 5-му мікрорайоні знову розтрощили вікна та двері аптеки. Кинули цеглу, яка залишилася за решіткою вікон. Такий же інцидент в цій аптеці був вночі 3-го жовтня. Нагадаємо, тоді ж розбили вікна і в магазині секонд-хенду на 5-му мікрорайоні та обікрали в центрі міста магазин з технікою Apple.




коментарів: 6
  1. Я в шоці, то якщо людина має прибуток то в інших”жаба” давить і треба трощити вікна??? Карма доганяй тих дебілів.

  2. Ну дивуюсь з людей, які пишуть, що “нічого страшного”. Шановні на 5 мікрорайоні лише одна аптека, наступна, біля магазину ” Віра”. Невже ви думаєте, що тим самим пенсіонерам, легко бігати було б за кілька надцять сотень метрів, за ліками. І звичайно, що нічого страшного, це ж не ваш бізнес, в який ви вклали гроші розбомбили, на місці власників, ви б таким мудрим не були б. І все раціонально на 5 мікрорайоні побудовано-аптека одразу біля амбуоаторії.

  3. Якщо будуть люди, які пишуть “нічого страшного”, це буде продовжуватись безкінечно. Одне деградоване бидло б’є, трощить, нищить чуже, а заздрісне і ненависницьке бидло це виправдовує і підтримує. Це межа людської подоби, бо далі лише – фізичне знищення людей і повне виправдання цьому.
    Аптеки хворих до себе на аркані не затягують, люди самі йдуть туди, бо у них є потреба, вони сподіваються на оздоровлення та одужання.

  4. Це палка двох кінців тобто бумеранг. Чужі гроші на користь нейдуть. То нехай йдуть на ремонт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер