<

Кров на підлозі та шприци у поштовому ящику: жителі Нововолинська відлякали наркоманів, які кололись у під’їзді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:23 | 7.06.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
51
/ коментарів 15

Мешканці Нововолинська сполохали наркоманів, які кололися в  їхньому під’їзді. Інцидент трапився 6-го червня в одному з будинків на вулиці Святого Володимира.

Як розповідають очевидці, після 17:00 у під’їзд зайшли троє молодиків. Один із них був одягнутий у сіру футболку, джинсові шорти та темні окуляри.

“Відчули запах сигарет. У вічко побачили чоловіків, один з яких коловся. Вони почули звук ключів і відразу вибігли з під’їзду. Шприци кинули у поштовий ящик. На підлозі залишилися краплі крові, розбита ампула та ковпачок з голки”, – розповідають мешканці будинку.

“Дозу” чоловіки, ймовірно, придбали у наркоторговця, який проживає у цьому ж будинку.

На місце подій люди відразу викликали правоохоронців.

“Чоловік, який коловся та наркоторговець проходили за 20 метрів від нас. Сказали поліціянтам, що це вони, та правоохоронці чомусь проігнорували це”, – зауважують жителі.

Люди розповідають, що чоловік щодня продає наркотики: в під’їзді, біля будинку, у дворі, вивозить товар на велосипеді.

“Кожного дня приходять молодики, півдня чекають на нього у дворі. Приблизно рік тому один наркоман, який купував товар, відслідкував дівчину, що вийшла з двору, та зірвав золотий ланцюжок з неї”, – додають люди.

А ще зауважують, що поліція чомусь не тримає під контролем саме цю наркоточку.

“Люди бачили, як правоохоронці, які виїжджали на цей виклик, раніше віталися з наркоторговцем”, – повідомляють мешканці.

Нагадаємо, що раніше виконувач обов’язків начальника Нововолинського відділку поліції Андрій Литвин запевняв, що “з працівників поліції ніхто “кришуванням” наркоточок не займається”.

Звертаємося до читачів: знаєте місця, де розповсюджують наркотики, або осіб, які це роблять? – просимо нас повідомляти. Для цього потрібно заповнити форму, в якій вказати інформацію, якою володієте. За бажанням можете залишати контактні дані для подальшого спілкування із нами. Анонімність і конфіденційність гарантуємо.




коментарів: 15
  1. А що це дасть? Мєнти все-одно їх не зачіпають, бо продажні.
    Тільки краса та масові розстріли спасуть Україну(с)

    • Написано ж, що правоохоронці, які виїжджали на цей виклик, раніше віталися з наркоторговцем. Які ще можуть бути питання?

    • Що серйозно??))Бо по тій адресі проживаю я…От би побачити мені вас шановний Віктор і язик ваш в дупу засунути…Якщо ви так добре знаєте адресу то напевно у вас самого є проблеми)))Заспокойтеся вже нарешті!

      • Я підтверджую слова Наталії. За тією адресою дійсно проживає вона з дитиною, а також її батько, бабця і БРАТ НАТАЛІЇ, ЯКИЙ ТОРГУЄ НАРКОТИКАМИ. Усі сусіди це бачать. Якщо хтось не вірить, то може попросити у сусіда зверху відео з камер спостереження над під’їздом.

        • Так я дійсно проживаю не одна тому за своі слова відповідаю .Є притензіі-звертайтеся особисто.Будьте розумнішими)))

      • И зачем вы такую ерунду пишете Наталия.Я тоже проживаю в этом квартале и не раз вижу как с первого подъезда выходят наркоманы,и дураку понятно зачем они туда ходят.

        • Ой яка ти спостережлива!В кварталі вона живе)))…Ще раз повторюю для тих хто тількі може коментарі в інтернеті писати-беріть міліцію,камеру і ідіть доказувати мені свою правоту.Соромно має бути що дорослі люди а такі ….

          • Тобі ніхто не зобов’язаний нічого доводити. А поліція вже в тебе була. Твій брат продав наркотики і сів у машину пежо синього кольору (вона часто під нашим під’їздом чекає твого брата) до свого друга. Після цього приїхала поліція і прийшла до вас додому. А твій брат-наркоторговець встиг втекти буквально за 5 хвилин до приїзду правоохоронців. Хочеш поліцію і камери? З цього дня так і буде.

  2. Журналісти Бугу покажіть цю статтю поліції і нехай вони її прокоментують. Цікаво, що на цей раз вони придумають!

  3. Стаття 44. Незаконні виробництво, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин без мети збуту в невеликих розмірах

    Незаконні виробництво, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин без мети збуту в невеликих розмірах –

    тягнуть за собою накладення штрафу від двадцяти п’яти до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двадцяти до шістдесяти годин, або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

    Особа, що добровільно здала наркотичні засоби або психотропні речовини, які були у неї в невеликих розмірах і які вона виробила, виготовила, придбала, зберігала, перевозила, пересилала без мети збуту, звільняється від адміністративної відповідальності за дії, передбачені цією статтею.

    Примітка. Невеликий розмір наркотичних засобів та психотропних речовин визначається центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров’я, спільно з центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів, протидії їх незаконному обігу.
    Закон один для всіх

    • Правильно! Закон для всіх! Зібрати всю бидлоту і в АТО…виконувати почесний обов*язок.А там мізки вправлять.

  4. Що ж ви сусіди всіх під одну планку ставите?Складається таке враження що у нас вся молодь-одні наркомани…Коментарі писати анонімно-дуже “ефективний” спосіб вирішення проблеми(якщо вона дійсно є).Вам написали звертатися особисто-звертайтеся,ви ж сусіди врешті решт!

  5. Сьогодні ця історія отримала продовження. Мешканці будинку №19 по вулиці Святого Володимира знову викликали поліцію, тому що у поштових скриньках кількох під’їздів виявилися використані шприци та ампули. Сусіди наркоторговця Романюка Валерія, що проживає у квартирі №1 дали показання правоохоронцям, що вони бачили як він продає наркотики і наркомани часто коляться у під’їздах. Натомість рідні наркоторговця Романюка Валерія стверджують, що він КОМПОЗИТОР :) і пише музику, яку нишком щодня продає у дворі. Тільки чомусь його клієнти- меломани (НАРКОМАНИ) після купівлі цієї музики біжать у сусідні під’їзди і залишають після себе використані шприци. До речі, коли в Нововолинську правоохоронці навідувалися до наркоточок, то завітали і до композитора-наркоторговця Романюка Валерія. У нього в квартирі знайшли використані шприци і обгортки від наркотичних речовин. Також рідні наркоторговця, які живуть з ним у квартирі обурювалися, коли над під’їздом встановили відеокамери – це ж знизить потік меломанів-наркоманів. Самі подумайте, якщо людям немає що приховувати, то їм фіолетово до наявності камер над під’їздом, які можуть допомогти зафіксувати факт торгівлі наркотиками чи розкрити злочин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок