<

Інспектор Ляля не знає, хто має “латати” люки у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:00 | 11.09.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Після того, як інспектор Ляля підняла питання незадовільного стану доріг біля центрального ринку, проблемну ділянку шляху відремонтували. Відповідальність за роботи взяв на себе “Нововолинськводоканал”, адже проблема полягала в каналізаційних люках, що прямо “провалилися” під асфальт.

Нагадаємо, що до цього ремонтом зазначеної дороги займалася фірма “Сантехмонтаж”, однак, поспілкувавшись із її директором Анатолієм Коптюком, журналістам “БУГу” було повідомлено про те, що відновлення пошкодженого асфальтного покриття – компетенція водоканалу.

Водночас директор нововолинського водоканалу Володимир Озимчук має на це іншу думку. “Організація, яка робить проект асфальтування, сама повинна автоматично підняти всі каналізаційні системи, – каже Володимир Володимирович, – У нас в місті є 6 тисяч люків, їх крадуть. Хто тоді за них відповідає? А як щось станеться – зразу до нас”.

Щодо поганого стану дороги, говорить він, не знав про цю обставину раніше, ніхто про це не повідомляв. На роботи водоканал витратив понад 2 тисячі гривень.

IMG_4557
IMG_4562




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця