<

Головою нововолинської організації Незалежної профспілки гірників України став Анатолій Мухомеджанов

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:48 | 14.03.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ коментарів 6

На позачерговій конференції МО НПГУ, яка відбулася 13-го березня, шахтарі обрали голову “незалежників”. Ним став керівник Незалежної профспілки шахти №1 “Нововолинська” Анатолій Мухомеджанов.

Екс-голова місцевого осередку НПГУ Сергій Демченко склав повноваження у зв’язку із хворобою.

“Хвороба поважна і він просто фізично не в стані виконувати свої обов’язки. Профспілка не могла залишатися без керівника. Представники первинних організацій шахт вимагали проведення позачергової конференції, на якій переобрали голову.

Попередньо розмовляв із Михайлом Волинцем, котрий переконував мене приступити до виконання обов’язків керівника місцевої організації НПГУ. Я взяв кілька молодих помічників, які допомагатимуть мені в роботі – це Сергій Макаров, Павло Лазаренко і Олександр Герасимчук“, – розповідає Анатолій Мухомеджанов.

Гірники шахти “Бужанська” були відсутні на конференції, хоча представників цієї копальні попередньо запросили.

“Є рішення Ради голів, відповідно до якого Богдан Макарчук і Віктор Порплиця виключені з профспілки. Поки суд не постановить відмінити це рішення, воно є законним, тому ці люди не є легітимними представниками профспілки.

Тим не менше, запрошення на позачергову конференцію їм надавалося, хоча вони його проігнорували. Проте представників з інших шахт було достатньо, щоб визнати процедуру призначення голови легітимною”, – відзначив новопризначений керівник МО НПГУ.

Він зокрема повідомив, що є багато планів, спрямованих на налагодження роботи в організації, акцент поставлений на соціальному захисті і матеріальному забезпеченні гірників.

“На “Бужанці” робота дуже запущена і мені треба там попрацювати з місяць, щоб якось “розрулити” ситуацію.

Богдан Макарчук продовжує виступати, прикриваючись брендом профспілки, на що не має абсолютно ніякого права, адже рішення Ради голів ніхто не відміняв”, – зауважив Анатолій Мухомеджанов.




коментарів: 6
    • Шкода, що коментувальники не називаються. Це, однозначно, ганьба! Чому і кого ви боїтесь? Навіщо хитруєте? Ані Порплиця, ні Макарчук не опускаються до цього. У них все правдиве. У суди будуть такі ж.

    • Дійсно, а Калістратов, захисник і опікун знедолених та задовбаних вугільною мафією ДП “ВВ”, шахтарів де? Він іще живий, ще не дав дуба на роботі?

  1. Анатолій це ж барига з Азербайджану якого Пилипюк використовує для прикриття корупційних схем! Підіб’ємо підсумки Анатолтя роботи на Шахті N1. Підприємство розграбовано !! Звільнено 600 робітників. Відкрито 4 кримінальні справи! Якщо Мухомеджанов буде продовжувати свою роботу на новій посаді Шахти будуть знищені за два роки !!

  2. Тепер викає логічне питання про легітимність нововибраного голови Мохамеджанова, якщо представники Бужанської шахти були відсутні і не мали можливості голосування і взагалі не брали участі у зборах тоді і Мохамеджанов є не законним головою. Чергова клоунада Волинцівських горлопанів, подивіться до якого жахливого стану довів першу шахту незалежний профком Мухомеджанов.

  3. це не профспілка.ці дауни не шахтарі а пі..ари продажні…барига який торгує колготками-голова…ха-ха.скоріше головка або зал..па.шлю..ки продажні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця