<

Гірники першої шахти Нововолинська готуються до страйку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:29 | 30.09.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарів 8

Гірникам нововолинської шахти №1 впродовж трьох місяців не виплачують заробітну плату. Голова профспілкової організації НПГУ згаданого вугільного підприємства Анатолій Мухомеджанов підтвердив інформацію, що працівники копальні готуються до страйку.

З четверга Нововолинськ чекає нова хвиля протестів працівників гірників. Коштів на виплату заборгованості по зарплатні немає, а задарма шахтарі працювати більше не хочуть.

“Якщо нам не виплатять заробітну плату до першого жовтня, то другого – збори, мітинг перед міськрадою, перекриття доріг і відправляємо своїх працівників у Київ на акцію голодування перед Адміністрацією Президента”, – заявив голова профспілки.

12087455_1502339973396703_496262221_n

Про свої наміри гірники повідомили міську та обласну владу.




коментарів: 8
  1. Гість, а за що боролися????? Хіба на 1 шахті люди працювали не так само як і на інших? Біда, що керівництво зі своїми юристами обмануло і обікрало людей. А зараз ніби люди працюють а толку 0. Така гірка правда…

    • Гірка правда, що шахтам підкрався п….ць після Майдану!Без майдану ще б років з 5-6 би попрацювали.Маєте тепер директора свого дп усі претензії до нього, або до міністра.То тільки ваши проблеми а не міста в цілому. Чого перекривати дорогу та створювати незручності для інших бідолах таких самих як ви?

    • Ото по нашому,по волинські! Грошей шахтне начальство шахтарям не платить , а шахтарі апелюють до кого завгодно, хто до невиплати їхніх грошей немає жодного відношення(Гузь,Сапожніков), але не до директора Шостака чи міністра-саме які несуть пряму провину за злочинну невиплату зарплатні!

      • Якщо так, то тоді мандат депутата на стіл, а мер заяву про складання повноважень і недурити людям голови. Прихвостні і пристосуванці системи “шакали”.

        • Не знаю на рахунок мандату, а ось діючий мер згідно настроїв у Нововолинську гарантовано знов перемогає на наступних виборах. Ось, так шановна пані!

  2. А ЯКЩО КУРИ ЗДОХНУТЬ (ЯКІ БУДУТЬ ВЕЗТИ НА ПАНКУРЧАК)ТО ХТО ТОДІ БУДЕ ВІДПОВІДАТИ ЗА ПЕРЕКРИТУ ДОРОГУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок