<

Електроенергію на шахтах Нововолинська ввімкнули

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:10 | 2.10.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ 1 коментар

Постачання електроенергії на копальні Нововолинська було відновлено 1-го жовтня.

Як розповів виконуючий обов’язки директора шахти №9 Володимир Юрків, питання вирішувалося на рівні Міністерства енергетики України. Заступник міністра Олександр Зорін та генеральний директор ДП “Волиньвугілля” Юрій Ключковський домовилися про відтермінування відключення.

“1-го жовтня о 12:00 на шахту практично повністю була подана електроенергія. Знайшли джерело фінансування і очікуються кошти. Виробництво було відновлено, гірники вийшли працювати 3 зміну на видобуток вугілля. Коли наступне відключення поки не відомо”, – розповів Юрків.

Нагадаємо, шахти Нововолинська були знеструмлені та під загрозою затоплення: вимкнули навіть головний вентилятор та водозабірник о 10:00 1-го жовтня.

Додамо, що після знеструмлення копалень, шахтарі надіслали звернення до Міністерки Енергетики Ольги Буславець. Голова профспілки на шахті №9 Тарас Біляк опублікував листи на своїй сторінці у фейсбуці від своєї організації та від волинської територіальної організації профспілки працівників вугільної промисловості на чолі з Романом Юзефовичем.

Читайте також:




один коментар
  1. Як все красиво ЮРКІВ договорився за електрон енергію. Скоро напевно договориться за тумби

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа