<

Двоє п’яних молодиків понищили дорожній знак у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:47 | 1.05.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарів 18

У Нововолинську зранку 1-го травня на проспекті Дружби, поруч з міськрадою, помітили понищений дорожній знак та бордюри.

Щоб дізнатися, що сталося, за коментарем журналісти “БУГу” звернулися до керіника Нововолинського відділення поліції Сергія Галащука. Повідомлень про ДТП не надходило. Після дзвінка на місце виїхали працівники поліції.

Попередньо встановили, що слідів аварії немає і ймовірно знак вирвали.

Оперативно поліцейські з’ясували, що пошкодили дорожній знак та місце, де він встановлений, двоє повнолітніх молодиків. Були в нетверезому стані та так вирішили розважитися.

Галащук зазначив, що на чоловіків будуть складені адмінпротоколи.




коментарів: 18
  1. Сапожніков зі Сторонським? Чого мовчать усі? Тому що бидло мерзотне складає більшість нашого суспільства…

  2. А не порушення благоустрою міста? В мене дві шини порушення благоустрію а тут бордюри і дорожній знак. Можливо й штраф по максимому? Камери у місті де?

  3. Как можно быть на столько коньченым человеком чтоб со столбом выяснять отношения? Когда уже эти полудурки переведутся?
    Пора начинать с себя менять этот мир, а не лить дерьмо только на политиков, разных там Сапожниковых и ему подобных чинушей…

  4. Якщо знайшли порушників, то я так думаю, Треба взяти і реально впаяти штраф по 50 000 тисяч кожному ( я серйозно без шуток ) а не по 500-700 грн. інакше далі будуть ламати трощити і псувати громадське майно. Люди які щось неправомірне бачите – не бійтесь звертатись в поліцію , є вище керівництво в Луцьку якщо наші не хочуть реагувати на звернення або не компетентні. Разом наведемо порядок в місті. Бо якщо будемо мовчати і притримуватись думки (моя хата зкраю ) то змін на краще небуде.

    • В нас люди не звернутся до полiції, бо вірять в “єфект бумеранга”. Сьогодні вони поскаржились на того хто пяний з компанією порушує порядок, а через декілька днів сам піде пьяний з друзями кричати, не дай бог ще самого накажуть.

  5. Люди гляньте на кріплення того знаку , я звісно не оправдовую цих алкоголиків але як людина може вирвати стовб разом з 2 бордюрами , люди схаменіться , в нас все робиться через жопу воно на соплях тримається , але ці під‘ри також не праві.

  6. Мене ніхто не шукав, знайшли бистро. І думаю на дії двох оціх недоумків буде управа з боку провоохоронних органів. Прошу Галащука т.в.о начальника відреагувати на цю ситуацію

  7. оштрафувати б дурачків мінімум тисяч так по 50 кожного, а також заставити власним коштом відновити пошкоджене, то може б інші алкаші десять раз подумали чи позволять собі так дорого розважатися

  8. Які штрафи по 50 тис? Люди ви бачите просто обгортку і все , ви ж не знаєте при яких обставинах це було зроблено можливо стало погано сперся на знак він впав , вони сукі його ставили пойми як а тепер будуть адмінпротоколи , непорядок , спочатку тих хто його ставив

  9. Адміністратори цього сайту звертаюся до вас : « Ви самі розумієте якщо нашо поліція спіймає цих правопорушників , вони їм дадуть штрафи по 200грн приблизно , а в той час правопорушникі можуть подати скаргу на Нововолинську Міську Раду з притензією , що влада не виділяє гроші на місто , просто мені так цікаво стало , два хлопці вирвали стовб разом із 2 бардюрами , то на чьому воно там тримається? Правильно вони поставили як не будь , а гроші собі в кишеню , але люди мовчать їм так добре , тоді як ви хочете жити краще якщо ви мовчите???» . Я дуже довго сміялася з цього посту це брєд.

  10. Люди ЗВЕРТАЮСЬ ДО ВАС, ТІ ЯКІ ТАК ЗАХИЩАЮТЬ ЦИХ – БІЛИХ І ПУХНАСТИХ НЕДОУМКІВ. Подивіться ще раз на знак і на бордюри, в якому вони стані – знак скручений в дудочку, костка вирвана разом з бордюрою і ви кажете шо воно так погано зроблене, якщо його не чіпати, то все було б на своїх місцях. Захищати порушників це тесаме що вони пограбують магазин, квартиру чи автомобіль а ви скажите – та це власники тікі погані бо поставили неякісні замки. Так що добре подумайте перш ніж писати такі коментарі, або тут висновок один ви за них заступаєтесь бо ви такі ж самі. Але памятайте одне – ЗАКОН ОДИН ДЛЯ ВСІХ !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця