<

Демчишин працює оперативно. У міністерстві енергетики призначили нового директора… ДП “Шахта №9 “Нововолинська”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:34 | 5.04.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
9
/ коментарі 4

Наказом від 29-го березня 2016-го року директором ДП “Шахта №9 “Нововолинська” призначили Андрія Шийку. Копальня ще не вийшла зі складу ДП “Волиньвугілля”, а керівника підприємства, яке має бути створене на базі ДП, вже поставили.

Нові призначення керівників державних підприємств стають уже звичними. Як і скандали, що виникають після відбору претендентів на ці посади. Так чи інакше, все вирішує міністерство, при чому останнім часом дуже оперативно. Інтернет-виданню “БУГ” стало відомо про новий наказ міністерства енергетики.

Про виділення зі складу ДП «Волиньвугілля» Відокремленого підрозділу «Шахта № 9 «Нововолинська»  і створення на його базі ДП «Шахта № 9 «Нововолинська» міністерство повідомляло вже давно. Очевидно, в Києві з цим дуже поспішають. Підприємство ще не утворилося як таке, а директора вже підшукали.

Спершу призначення – потім створення держпідприємства. Логіка Демчишина не всім зрозуміла. Може, не до кінця розібрався і підписав те що дали в руки… радники?

“Дев’ята шахта все одно ввійде в третю групу, і це позитивно в плані фінансування. Тобто вона балансуватиме – буде бюджетне фінансування і за реалізацію вугілля”,- говорив нещодавно генеральний директор ДП “Волиньвугілля” Валентин Кисельов. Підготовка, як видно, у розпалі.

Новопризначений директор Петро Царук, колишній головний інженер шахти “Межирічанська” у Червонограді та керівник шахтоуправління “Нововолинське”, вочевидь, довго не керуватиме. Попередній керівник копальні Анатолій Головко зараз перебуває у відпустці.

Подейкують, претендент на посаду директора Андрій Шийка працював у Львівській області.

IMG_7901




коментарів: 4
  1. На Бужанці також сьогодні призначили якось пі….ра. Все Танчев вже не директор, а девятій піз…ц як і першій, щоб там Гура некричав дев’ятку похоронили сепари єб…чі!

    • Танчев у відпустці. Після безпідставних обвинувачень і всього вилитого бруду нехай відпочине. А далі з новими силами – до роботи!

  2. Макарчук! Шось роби! Якійсь мітінг чи яку фігню, чи нема на пропой – нема мітінгу?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця