<

Через заборгованість колектив шахти №10 «Нововолинська» погрожує піти на «крайні міри»: зарплат працівники не бачили з грудня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:39 | 2.04.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
31
/ коментарів 11

Шахтарі нововолинської «десятки» через заборгованість із виплати заробітної плати можуть піти на крайні міри та повністю зупинити відкачування води з копальні.

Про це йдеться у зверененні шахтарів до т.в.о. Міністра енергетики та захисту довкілля України Віталія Шубіна від 30-го березня.

Як зазначив керівник профспілки на ДП «Передпускова дирекція шахти №10» В’ячеслав Спиридонов, колектив копальні, яка будується вже 30 років, не бачив взагалі виплат з грудня.

Згідно із інформацією у зверненні, шахтарям боргують зарплату за 2,5 місяці, а це більше 4-ох мільйонів гривень, не рахуючи березня.

“Подальше затягування термінів виплати заробітної плати та електроенергії призведе до непередбачуваних наслідків. Відсутність коштів приведе до повної зупинки підприємства та до незворотніх екологічних та соціальних наслідків, пов’язаних з повним загазуванням та затопленням гірничих виробок у прикордонному регіоні”, – йдеться у зверненні.




коментарів: 11
    • во-во, саме час людей підтримати, як це роблять в цивілізованих країнах..навідь в Зімбабві…

  1. І ГОЛОВНЕ НІХТО НЕ РОЗРАХОВУЄТЬСЯ . ОДИН СТОЙЛОВСЬКИЙ СВІДОМИЙ . БО ЗРОЗУМІВ ЩО НА 10-Й РОБИТИ НІЧОГО , ВСЕ ВКРАДЕНО ДО НЬОГО . ТЕПЕР ПІШОВ В ДП СПРОБУВАТИ ЩАСТЯ ТАМ .

  2. Це будівництво, ніякої продукції не дає, які шахтарі,- де вугілля?Чи такі є? на бумазі, і куди дівається , можливо прийшов час перевірити компетентним органам.Правда вони чомусь бояться це робити.

  3. Налякайте всіх,коли будете організувати бунт не одівайте респіратори!)

  4. Совок почав будувати, щоб мати вугілля, а незалежна будувала, щоб красти. Проєкт Україна закривається, проєкт 10ка теж. Докралися

  5. Не вірю що затоплять, більш схоже на бла бла бла. Нужбо, сказали – зробіть!

  6. Скільки на 10-ці грошей на бруківку уібахали!для чого?а щоб вивезти потім!
    p.s.А бруківка на породі лежить!Відмили тоді грошенят…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця