<

За повідомленням мами школярки Нововолинського ліцею про побиття та приниження її доньки відкрили кримінальне провадження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:48 | 9.12.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарів 5

За фактом повідомлення мами 4-класниці, яка вчиться у нововолинському ліцеї №1, про те, що вчитель бив ти принижував її дитину, відкрите кримінальне провадження.

Нагадаємо, в редакцію інтернет-видання БУГ звернулася Ірина Оселедчук та розповіла про булінг у школі з боку учнів та колишнього класного керівника щодо її доньки. Керівництво школи заперечує упереджене ставлення педагога до дитини, а сам педагог вважає, що Ірина часто йде на конфлікти та порочить її честь і гідність.

Як розповів начальник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук, за повідомленням на сайті “БУГ” про події в школі, відкрите кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень. У відділок викликали маму 4-класниці, відібрано покази. Допитали і колишнього класного керівника дівчинки.

Проводяться відповідні слідчі дії.

Зі слів мами школярки, в поліцію її викликали після публікації новини в інтернет-виданні БУГ. Однак жінка говорить, що із заявою зверталася і до того.

Нагадаємо, за побиття дівчинки в школі однолітком, на батьків складений адмінпротокол, бо відповідальності в такому віці діти не несуть.

Щодо розповідей про цькування 4-класниці школярами та педагогом, то зі слів керівника поліції, довести факт булінгу в школі складно.

Додамо, в грудні 2018-го року Верховна Рада ухвалила закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню)» (№ 8584). За цькування та переслідування під час навчального процесу український парламент запровадив штрафи до 1700 гривень. Покарання може отримати й керівник навчального закладу, якщо не повідомить поліцію про випадки булінгу.




коментарів: 5
  1. Ірина Оселедчук залякує? Боїться, що на все життя – донечку не захистить?

  2. Накінець- то хоч одна мама наважилась захистити свою дитину від того нелюда, що є вчителем. Нікому не рекомендую мати справу з тим вчителем. Шкода дітей що мусять миритися з тим що вона виробляє, і батьків теж.

  3. Таке в школах часто буває. Потрібно відразу приймати міри. Мама-молодець. Тому що, це в майбутньому може принести її психологічну травму.

  4. Чого ті люди , що пишуть коментарі не під своїми справжніми іменами ? Як наші люди вміють коментувати те , що подано тільки з однієї сторони . Завтра і на вас в поліцію заяву напишуть і будете відмивати бруд . Всі ми люди і кожен не безгрішний , але тільки розумні можуть вирішити дипломатично конфлікт , а шашками махати це саме простіше і когось шукати винного , а можливо треба задуматись може це щось в собі не так , коли всі навкруги погані ? Це називається – маніпуляція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок