<

[Оновлено] Адвокат на Мазді у Нововолинську зніс бампер припаркованій автівці. Проходити алкотест відмовився

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:46 | 4.01.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ коментарів 7

3-го січня ввечері на вулиці Шахтарській в Нововолинську трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Автомобіль Mazda в’їхав у припарковану біля магазину “Грінка” авітівку Dacia.

За словами свідків, водій Мазди повернув з вулиці Святого Володимира на Шахтарську. Розминаючись з маршруткою, зачепив припарковану машину.

В автівки Dacia пошкоджений “передок”. Злетів бампер та номерні знаки.

[Оновлено] Свідки ДТП зазначили, що водій Мазди по зовнішнім ознакам перебував у стані сп’яніння. Проходити тест на алкоголь на вимогу інспектора поліції відмовився.

Заступник начальника Нововолинського відділення поліції Вадим Сватко у коментарі БУГу зазначив, що чоловік, який був за кермом автомобіля Mazda, відмовився від освідування на наявність стану сп’яніння. На водія склали протокол.

Така відмова тягне за собою відповідальність, аналогічну тій, яка передбачена за керування в стані алкогольного сп’яніння.

“Матеріали про вчинену ДТП та відмову водія будуть ближчим часом направлені до суду”, – сказав Сватко.

Очевидці розповідають, що за кермом Мазди був відомий в Нововолинську адвокат.

“Він хотів поїхати з місця події, але не дали. Кричав та пропонував водію гроші. Однак той викликав поліцію”, – розповіли свідки аварії.




коментарів: 7
  1. Стан алкогольного сп’яніння встановлює драгрер або освідування. Тому стверджувати неможливо

    • Ххахаах!!! а відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, – не є порушенням статті 130 КУпАП??

  2. От побачите, в результаті власник пошкодженого автомобіля ще заплатить штраф за те що “неправильно” припаркувався, а також за ремонт адвокатового автомобіля і компенсацію за моральні збитки нещасного нівчому не винного адвокатика. А якщо при зіткненні адвокат ще й випадково засмородив свої штани, то власник пошкодженого автомобіля ще й і їх вартість компенсує в декілька кратному розмірі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа