<

3,5 роки тюрми дали поліцейському, який у Нововолинську в 2017 році п’яним спричинив смертельну ДТП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:11 | 13.03.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарі 23

11-го березня 2019 року Іваничівський районний суд виніс вирок у справі про обвинувачення поліцейського, який в Нововолинську в нетверезому стані спричинив аварію. Внаслідок пригоди загинув 67-річний чоловік.

Нагадаємо, ДТП трапилася 24-го листопада 2017 року на вулиці Шахтарський. Автомобіль марки BMW із номерами на польській реєстрації зіткнувся лоб в лоб із “Ладою”, водій якої загинув на місці. За словами очевидців BMW рухався на великій швидкості та виїхав на зустрічну смугу.

За кермом був 23-річний працівник сектору карного розшуку Нововолинського відділу поліції у позаробочий час. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Разом із ним в автівці перебували його колеги.

27-го листопада 2017 року поліцейському обрали запобіжний захід – домашній арешт. Продовжували його кожні два місяці до винесення вироку. У січні 2018 року висунули обвинувачення за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 8-ми років.

Обвинувальний акт надійшов до Нововолинського міського суду. Та суддя, яка розглядала справу, звільнилася, а суддя, якому передали матеріали згідно автоматизованого розподілу, заявив про самовідвід.

19-го листопада 2018 року в провадження Іваничівського районного суду надійшов обвинувальний акт з реєстром матеріалів досудового розслідування у кримінальному провадженні.

До судового розгляду справу було призначено на 22-ге січня, а 11-го березня суддя виніс вирок – позбавлення волі на строк 3 роки та 6 місяців з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки.




коментарів: 23
  1. Ну ніхера собі Харківським гончикам по 10 вліпили, і вони були тверезі, а цьому 3,5. Це суддя так оцінює життя жителів Нововолинська, ми нічого не варті. Напевно нормальний куш судя відхопив, яка його фамілія?

  2. Та суддя, яка розглядала справу, звільнилася, а суддя, якому передали матеріали згідно автоматизованого розподілу, заявив про самовідвід.СУДДІ НОВОВОЛИНСЬКА НАХРЕН ВИ ТАКІ ПОТРІБНІ

    • Ні, цю справу розглядав суддя Мушкет. В Іваничах не один суддя

  3. Я думаю дреба було двадцать років дати і пожитєвим позбавленням прав, мені за куртку якої я не крав хотіли дати рік, кончені мєнти.

  4. А де у вироку стаття за керування в нетверезому стані? А за перевищення швидкості? Дали мінімально. Цікаво, скільки коштує безнаказанність?

  5. Володимир що ти мелеш по твоєму принципу ті що судять вже повинні засуджені навічно, а хоч один з них сів? У них життя шикарне, вдалось на відміну тим кого незаконно на зону відправили, а бо по іншому життя поламали. А хвальона парашина судова реформа, за цю херню гинули на майдані, забули суки Сашу Белого, смітники, та інше треба нагадувати.

  6. Нннн да, сьогодні по телевізору показували, як за пограбування заправки 12 років тюрми дають, а тут за вбивство 3,5 роки, це жах… Мені страшно випускати дитину на вулицю…

  7. Ганебне рішення суду щодо ДТП з загиблими. Це не повага до людського життя та правосуддя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця