<

В Іваничівській громаді святкують перший «день народження»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:25 | 28.06.2018 / Іваничі / /
Перегляди
94
/ Коментарі відсутні

28-го червня в Іваничах уперше відзначають свято об’єднаної громади.

Офіційна частина свята розпочалася виступом голови Іваничівської ОТГ Федора Войтюка, який привітав всіх присутніх та за багаторічну сумлінну працю і особистий внесок в розвиток громади вручив листи вдячності Лілії Романюк, Марії Шевчик, Світлані Тарасюк, Леоніді Рибіцькій, Ірині Сушик, Федору Вітруку.

Із вітальним словом до іваничівців звернулися також помічник нардепа Ігоря Гузя Андрій Бокоч, депутат від “УКРОПу”, представник фонду Ігоря Палиці “Тільки разом” Назар Недбайло, представники Павлівської ОТГ та духовенство.

За виявлений інтерес у розвитку громади, розвиток місцевого самоврядування, активну життєву громадську позицію, ініціативність, професіоналізм та з нагоди Дня Іваничівської ОТГ подяки від народного депутата України Ігоря Гузя отримали голова селищної ради Іваничівської об’єднаної територіальної громади Федір Войтюк, виконуюча обов’язки начальника відділу культури Іваничівської районної державної адміністрації Лілія Парфенюк, заслужений тренер України з вільної боротьби Іван Палій.

Іваничівці мали нагоду послухати виступ духового оркестру із Володимира-Волинського, присутніх розважають аматорські колективи Іваничівщини.

У центрі селища організована розважальна програма для діток, кожен охочий може придбати сувенір на ярмарці, яку вже відвідали більшість гостей свята.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер