<

Павлівська громада відзначила 5-річчя з дня утворення: фоторепортаж зі святкування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:32 | 23.08.2021 / Іваничі, Таблоїд / , , /
Перегляди
938
/ Коментарі відсутні

21-го серпня Павлівська громада відзначила ювілейне 5-те День народження. Саме цього дня кілька років тому було прийнято рішення про створення територіальної громадиУрочистості та більшість розважальних заходів відбулися на території санаторію “Шахтар”. 

На присутніх чекала цікава розважальна програма, чимало святкових заходів, конкурсів та змагань.

Цього дня Павлівська громада, як справжня іменинниця, радо зустрічала гостей. На свято завітали представники духовенства та делегації із сусідніх громад та міст, а також місцеві підприємці та керівники облдержадміністрації й облради. Серед них: голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, депутат Волинської обласної ради, помічник – консультант народного депутата України Ігоря Гузя Андрій Бокоч, заступник голови Володимир-Волинської РДА Андрій Сторонський, директор ТзОВ «П’ятидні» Валерій Діброва, директор ТОВ «Порицьке» Олександр Обштир, голова асоціації міст України Мар’яна Конончук, селищний голова Іваничівської ТГ Лідія Томашевська, голова Зимнівської ТГ В’ячеслав Католик, заступниця Нововолинського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Вікторія Скриннік та голова Волинського теркому профспілки працівників вугільної промисловості Роман Юзефович.

За значний особистий внесок у розвиток громади, активну життєву позицію та з нагоди відзначення 5-ї річниці з дня утворення Павлівської громади та 30-ї річниці незалежності України відзнаками обласної ради, облдержадміністрації, Володимир-Волинської райдержадміністрації та Володимир-Волинської райради, народного депутата України Ігоря Гузя, а також Подяками сільського голови нагороджені активні жителі та громадські активісти Павлівщини, депутати, старости сіл, працівники комунальних закладів громади, підприємці й фермери.

Після урочистостей, святкування продовжилося гучним концертом. Присутніх розважали аматорські колективи та окремі виконавці Павлівської громади. Також мистецькі вітання подарували гості свята – артисти з сусідніх Іваничівської й Нововолинської громад.

Також відбувся родинний огляд-конкурс “Співуча родинна Павлівщини – 2021” та конкурс “Всім вишиванкам вишиванка”.

Чимало цікавого підготували організатори й для дітей. Малеча залюбки брали участь в дитячо-розважальній програмі, забігу на самокатах, різноманітних іграх, катались на мініелектроавтомобілях, веселились на каруселях, батутах, гірках, тирах та інших атракціонах.

Окрім цього, впродовж дня можна було сфотографуватися біля оригінальних святкових фотозон, які спеціально підготували з нагоди чергової річниці громади, й придбати вироби народних майстрів, які привезли свої найкращі творіння. Розмаїттям манили і ряди з виїзною торгівлею.

Завершилося свято запальною «Дискотекою на всі 100» під музику діджея Jenya Shock та яскравим виступом барабанщиків «Garage Drum Show» з Луцька.

Впродовж дня дорослі і діти весело проводили час, робили багато фото й просто відпочивали. Цьому сприяла тепла погода і насичена культурна програма.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя