<

Санаторій “Шахтар” у Павлівці залишиться на балансі ДП “Волиньвугілля”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:06 | 12.07.2017 / Іваничі / /
Перегляди
30
/ 1 коментар

До інтернет – видання “БУГ” зателефонував директор ВП санаторію “Шахтар” Віталій Шевчук та повідомив, що санаторій працює у підпорядкуванні ДП “Волиньвугілля” і не буде передаватися ні в Іваничівську, ні в Нововолинську громаду.

Зараз тут відпочивають школярі з різних куточків Волинської області. Як повідомив Віталій Сергійович, цього літа було два заїзди дітей, другий уже закінчується.  А з 1-го серпня заклад буде готовий прийняти дорослих на санаторно – курортне лікування.

Діти відпочинком задоволені. Дві сестрички Настя і Таїса із Куснищ Любомльського району кажуть, що відпочинок їм сподобався та будуть сумувати за цими днями.

Я задоволений, що директор ДП “Волиньвугілля” прийняв сторону закону, що є порозуміння. Кошти виділяють на заробітну плату, трохи дали грошей на ремонт. На решту потреб заробляємо. Бо якби передали у громаду, то враховуючи нашу реальність, його ніхто не утримував би, його б просто продали б. І він став би недоступним для відпочинку людям з невеликими статками. Хочеться, щоб санаторій слугував для людей, щоб вони могли поправити тут своє здоров’я. Крім усіх інших процедур, у нас дуже хороша підводна витяжка хребта при сауні. Оздоровлюються люди не лише з Нововолинська і Іваничівського району, були з Локачинського та Горохівського, – розповідає Віталій Шевчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця