<

У центрі Іванич утворилася ковзанка через прорив води

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:40 | 29.12.2021 / Іваничі / /
Перегляди
1764
/ коментарі 2

28-го грудня на головній вулиці селища Іваничі, біля відділення Ощадбанку, стався прорив водопроводу. Через мінусову температуру за ніч тут утворилася справжня ковзанка. Товщина льоду на деяких ділянках вже сягнула понад 10 сантиметрів.

Місце аварії на водопроводі комунальникам вдалося виявити в другій половині дня 28-го грудня. Про це БУГу повідомив начальник Іваничівського ВУЖКГ Олександр Істомін.

За його словами, незважаючи на прорив, комунальники не перекрили водопостачання, щоб мешканці були забезпечені водою у вечірній час. Начальник ВУЖКГ звернувся за допомогою в ТзОВ «П’ятидні», яке має надати відповідну техніку для ліквідації аварії.

29-го грудня, комунальники розпочинають ремонтні роботи. До кінця дня планують відремонтувати водопровід.

Жителі селища відреагували з гумором. Кажуть, що ковзанка може стати туристичною родзинкою селища протягом новорічно-різдвяних свят. І запрошують охочих покататися на ковзанах.




коментарів: 2
  1. тому що село не має водовідведення. все тече до залізничного вокзалу, там який один люк є куди та вода стікає. Така ж ковзанка на вул Банківська (відрізок між Грушевського та Незалежності) кожного разу після дощу, і на Незалежності (від ринку Колос до Суду) чому не можна поставити решітки щоб вода мала куди сходити не зрозуміло. Адже багатоквартирні будинки в цих районах є, з центральним водовідведенням.

  2. Ковзанка після дощу , бо не стікає вода в люк…Це коли таке буває (відгадай загадку називається).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя