<

Європейські Дні Добросусідства відбудуться 13-го серпня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:12 | 12.07.2017 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

12 -го липня відбулося чергове засідання організаційного комітету у Іваничівській районній державній адміністрації з питання святкування європейських Днів Добросусідства “Кордон 835 “Кречів – Крилов”. Його провела голова Лілія Кревська.

Уже складено проект програми святкування відповідно до того, що спільна екуменічна молитва і спільне відкриття заходу пройде на польській стороні. Це було узгоджено на міжнародній зустрічі організаторів європейських Днів Добросусідства, яка відбулася у гміні Мірче Республіка Польща 6-го липня. У ній взяли участь Лілія Кревська -голова райдержадміністрації, Андрій Бадзюнь – голова районної ради та Іван Іванчук – голова Литовезької громади, на території якої проходитиме захід.

Відповідно, відкриття кордону і заїзд учасників відбудеться о 10-й годині. Об 11-й годині розпочнеться спортивний фестиваль на українській стороні. О 12.30 відбудеться урочисте відкриття заходу. О 14-й годині планується зустріч делегацій на мосту, перехід офіційної делегації та творчого колективу на територію Польщі. Буде також виставка-продаж робіт народних умільців, майстер-класи і фестиваль народної творчості. Виступатимуть аматорські колективи та молодіжні гурти.

— Основні питання узгоджені, але є ще багато різних організаційних моментів, які потрібно відпрацювати. Наступного року вже десятий захід буде відбуватися на українській стороні, – зазначила Лілія Кревська.

Понтонний міст залишатиметься відкритим із 10:00 до 20:00 години.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа