<

Красуня БУГу: начальниця відділу комунікацій Нововолинської міськради Катерина Бонюк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:30 | 19.01.2022 / Таблоїд / /
Перегляди
6874
/ Коментарі відсутні

Рубрика красуня БУГу знайомить читачів із 24-річною мешканкою Іванич Катериною Бонюк.

Катерина працює у Нововолинській міській раді начальницею відділу комунікацій. До цього три роки вона була головним редактором районної газети «Колос». Також Катерина – депутат Іваничівської селищної ради.

Вона закінчила київський виш, а після навчання повернулася в рідне селище.

Красуня розповідає, що хобі у неї немає. Але вона дуже любить готувати, особливо пекти.

“Можу проводити на кухні по декілька годин абсолютно без втоми. А потім побачити результат і зарядитися від того, що задум вдався”, – каже Катерина.

Також їй подобається щось вирощувати. Особливо такі рослини, що потребують багато уваги й догляду.

“Перець і помідори вирощую з насінини: спершу сію на розсаду, потім у ґрунт, доглядаю. А тоді кайфую від величезних червоних томатів. Деякі екземпляри інколи досягають 1 кг. І від кольорових перців, які яскраво зафарбовують мою грядку. Ще люблю ділитися своїм урожаєм з іншими”.

Дівчина зазначає, що для неї немає нічого гіршого, ніж вільний час. Коли він є, розповідає, починає багато думати, переосмислювати. Тому старається себе завантажувати справами: від основної роботи (яка приносить кошти) до перескладання одягу в шафах.

Про свої принципи каже, що має їх надто багато, які інколи заважають. Наприклад, знаючи, що «відчиняють тому, хто стукає», Катерина вкрай рідко може щось попросити для себе.

“Взагалі не люблю просити: ні в побуті, ні в роботі. Краще вийти з зони комфорту, трохи напружитися, але зробити все самій”.

Принципи, якими вона керується у житті:

  • Більше не довірюся людині, яка підводила. Вибачу, але не довірюся.
  • Ніколи не плачу через труднощі.
  • Не відкладаю на завтра те, що можу зробити сьогодні. Навіть о 02:00, навіть знесилена.

Щодо догляду за собою, зазначає, що у цьому напрямку – вона, на жаль, лінива. Говорить що, мабуть, єдина її корисна звичка – починати ранок зі склянки теплої води.

На запитання про поради для дівчат Катя відповіла: “Хотілося б почати з примітивного: Любити та цінувати себе. Але мені самій потрібно ще цього вчитися. Курси з підвищення самооцінки – не завадять (посміхається – ред.)”.

Отже, поради від красуні:

  • Завжди пам’ятати, що ти в себе одна. Коли добре чи коли важко – ти в себе одна. Завжди варто розраховувати лише на власні сили та можливості.
  • Заробляти власні гроші! Жінка має бути самодостатньою! Психологічно і фінансово. Свої гроші – це впевненість і свобода дій.
  • Сідайте за кермо автомобіля. Не обов’язково бути віртуозом. Але перемістити себе з точки А в точку Б – треба вміти!

Світлини красуні з її інстаграм-сторінки:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *