<

Красуня БУГу: мама особливого синочка Вікторія Жук з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:16 | 23.07.2021 / Таблоїд / /
Перегляди
10286
/ коментарі 2

Рубрика «Красуня БУГу» знайомить читачів із мешканкою Нововолинська: 25-річна Вікторія Жук, яка сама виховує синочка із важкою недугою.

Життя Вікторії обертається навколо 6-річного сина, якому потрібен постійний догляд. Дівчина говорить, що безмежно любить свого хлопчика. А біля нього зрозуміла, наскільки жінки сильні.

«Здається, що весь світ можу перевернути, аби він був щасливий Майже весь свій час приділяю сину і не втрачаю віру і надію на його здорове та повноцінне життя».

Вікторія ніколи не опускає руки і по життю йде завжди з усмішкою і вірою у краще, незважаючи на те, що життя змінилось на «до і після».

За все, що має, за постійну допомогу і правильне виховання, красуня безмежно вдячна своїй мамі, яка з дитинства вчила все приймати як є, і вірити та прагнути до кращого.

«Для мене дуже важливо, аби біля мене були хороші люди, які не дадуть опустити руки, які приймають тебе такою, як ти є. І за будь-яких обставин завжди будуть поруч! Моя мама – моя опора і мене оточують найкращі друзі. Бажаю всім мати таких людей».

Життєве кредо Вікторії – «все, що не робиться – все робиться на краще. Бог не дає більшого випробовування, ніж ми зможем витримати».

Дівчина вважає, що випробування посилають для того, аби навчитися цінувати кожну прожиту хвилину нашого життя та кожну усмішку.

Ще більше красуня вірить у те, що «все зроблене тобою до тебе ж і повернеться».

Поради від Вікторії, які стосуються і мам, які виховують дітей з особливими потребами, і всіх жінок:

  • В першу чергу не забувайте, що ви жінка і ви прекрасна
  • Будете ви щасливі, будуть щасливі ваші діти
  • Ніколи не слухайте, що говорять люди за спиною. Живіть в своє задоволення і ідіть до своєї цілі з гордо піднятою головою
  • Завжди пам’ятайте: ваші діти і ви – найкращі, які б не були поставлені діагнози
  • Ніколи не ставте на собі хрест, любіть себе, подорожуйте, відривайтесь на повну, любіть своє життя, бо воно у нас одне
  • Вірте у чудеса, бо вони бувають і у нашому житті
  • І саме головне – живіть і вчіть своїх діток жити з надією, вірою та молитвою. Ходіть до храму і Бог обов’язково вас почує!

Світлини з інстаграм-сторінки красуні.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *