<
Борис Бабійчук

Жодного документа, лише фантазії невідомого автора: у нововолинському телеграм-каналі на мене вилили купу бруду, а коли намагався спростувати – заблокували

19:42 | 13.10.2023 / Погляд / /
1217
/ коментарів 5

Я зараз рідко пишу і рідко спілкуюся в соціальних мережах, але мені повідомили, що я знову комусь дорогу перейшов, і на мене вилили купу бруду. Мені стало цікаво почитати, що ж я вже накоїв. Зайшов в телеграм-групу і читаю.

Автор, взявши з інтернету уривки різних статей, уривки різних фото, створив захоплюючу історію про те, як міська рада в благодійного фонду купує речі для військових. А я, як керівник фонду, це все отримав як гуманітарну допомогу. Жодного документа, а лише фантазії автора.

Я вирішив роз’яснити, що підприємець Бабійчук і директор фонду – це різні юридичні особи. Фонд, в якому я керую, ніколи не отримував речі, якими торгує підприємець Бабійчук, щоб не було конфлікту інтересів. Да, фонд збирає кошти на автомобілі, тепловізори, дрони, антидрони, але не на одяг і взуття для військових. Фонд старається придбати те, що самі військові не можуть придбати, ті речі, які служать цілому підрозділу, а не для когось індивідуально.

Але адміністратор групи цього чути не хотів, а лише поливав мене брудом. Я попросив його назвати своє прізвище та ім’я, щоб я розумів, на кого подавати позов за наклеп, а я викладу всі документи для ознайомлення. Щоб всім було ясно, чим торгує підприємець Бабійчук починаючи з 2021 року, а яку допомогу отримує і передає фонд. Звичайно ж, вони не признались і далі публікували неправдиву інформацію.

Я написав, що це відверта маніпуляція фактами і їхня група дестабілізує людей, сіє недовіру до всіх, і це явно не сприяє перемозі, а лише служить агресору.

Після цього вони стерли всі мої аргументи, а згодом і всі повідомлення, щоб люди бачили викривлену інформацію і не могли побачити іншу сторону.

Я написав, що в їхній групі працює близько 10 ботів, яких навіть нормально не назвали, які підтакують неправдивій інформації, щоб розігріти публіку, що ця група використовує явно маніпулятивні технології, які не наближають перемогу, а навпаки сіють недовіру до тих людей, які сьогодні щось роблять заради наших хлопців.

Зрештою, я був видалений і заблокований в цій групі.

Тому звертаюся до решти учасників, на групу можна поскаржитися – там є кнопочка. Можливо, телеграм заблокує те фейкове лайно. У нас є ворог, з яким потрібно боротися, а сіяти недовіру в людей – це загрожує національній безпеці. Тому що звичайні люди своїми пожертвами купують автомобілі, дрони, які там так важливі.

Джерелом для публікації став пост на фейсбук-сторінці підприємця і волонтера з Нововолинська Бориса Бабійчука

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 5
  1. Підтримую публікацію. Не в моїх правилах теж, публікувати викривальні матеріали без їхнього документального підтвердження. Чого і всім бажаю.

  2. Та всім це зрозуміло, я о Сапожніков поливає брудом всіх притомних людей. Без розбору чи ти влада чи волонтери. В старого маразматика дах іде без доступу до владного корита. Витрачає страшні гроші і а чорний піар. Вартість такої статті від 500 доларів. Це один fpv дрон. Але скотина тратить гроші на обрізування людей що наближають перемогу.

  3. Тут Борис збрехав…
    Документи з дивного тендеру були всі опубліковані і він обіцяв в своє виправдання опублікувати документи а на каналі телеграм він був розблокований і усі чекали його документів з спростуванням…Але він нічого не надав…

  4. Борис не святий, поза сумнівами, а Новік Треш отим постом показав всю свою скотську натуру. Все в стилі Сапога

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...