<
Мар'яна Коваль

Культурні менеджери Волині зможуть пройти посилену школу грантового менеджменту під час наступного етапу проєкту – Акселератора культурних ідей

10:05 | 3.10.2023 / Погляд / /
36
/ Коментарі відсутні

Я бачу і відчуваю, що люди, які приходять на зустрічі Клубу культурних менеджерів – зацікавлені. Вони комунікують зі спікерами, задають запитання, їм цікаво. Вони щось черпають для себе, для своїх проєктів. І це надприємно бачити.

Одна з цілей даного проєкту – Клубу культурних менеджерів – це сприяння створенню нових локальних культурних проєктів і масштабування вже існуючих. Так, у нас зараз війна і треба розставляти правильні пріорітети, але культура також має розвиватися, бо саме вона є одним зі стовпів, який ідентифікує нас, як українців – самобутню націю зі своїми традиціями, історією, мистецтвом.

Особливо, розвитку потребує локальна культура регіону. Ідея в тому, що культурні менеджери, які є учасниками проєкту, отримавши нові знання і навички, дізнавшись про кейси від спікерів, зможуть оформити свої ідеї в грантові заявки більш конструктивно і зробити це вже в найближчому грантовому сезоні.

У нас запитують: навіщо ми вирощуємо собі конкурентів. Але це свідомий крок, адже конкуренція завжди сприяє розвитку і ми хочемо, щоб культура в регіоні розвивалася. Це дуже круто, що наш проєкт може стати базою для нових культурних проєктів.

І нехай ці проєкти між собою конкурують. Це добре, бо це історія якості та розвитку.

Щодо наступних планів в рамках проєкту «Клуб культурних менеджерів», то в нас попереду ще один масштабний захід – Акселератор культурних ідей.

Це будуть кілька днів більш посиленої школи грантового менеджменту із залученням професійних тренерів. Учасники наших зустрічей в рамках Клубу зможуть подати свої ідеї та пройти в цей наступний етап. Під час Акселератора вони будуть опрацьовувати свої заявки, враховуючи поради тренерів і готуватимуть їх далі до подачі на конкурси донорів.

Триває реєстрація на участь у “Акселераторі культурних ідей”!

Акселератор культурних ідей – можливість для 20 авторів найкращих ідей з числа резидентів Клубу культурних менеджерів отримати навчальну підтримку від досвідчених фахівців з грантового менеджменту.

Для участі у заході резидентам Клубу потрібно заповнити до 10-го жовтня реєстраційну форму.

Мар’яна Коваль – співавторка і спікерка проєкту “Клубу культурних менеджерів”.

Проєкт “Клуб культурних менеджерів” реалізується Агенцією регіонального розвитку Прибужжя за підтримки Українського культурного фонду.

Джерелом для публікації став пост на фейсбук-сторінці Агенції регіонального розвитку Прибужжя

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...