<

Звернення інтернет-видання “БУГ” до депутатів обласної та місцевих рад, які представляють інтереси Прибужжя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:50 | 30.11.2016 / Новини / /
Перегляди
2
/ коментарі 3

Інтернет-видання “БУГ” звертається до депутатів місцевих та обласної рад, які представляють інтереси Прибужжя, з проханням надати звіт за рік роботи, а також оприлюднити інформацію про режим роботи їх приймалень та дні прийому виборців.

Шановні депутати! Закликаємо вас прозвітувати за роботу в 2016-му році. Це дасть можливість розширити доступ мешканців регіону Прибужжя до інформації про вашу діяльність шляхом збору та оприлюднення інформації про результати вашої ж роботи.

Робимо акцент на депутатах Волинської облради та чотирьох місцевих рад (Іваничівська та Володимир-Волинська районні, Нововолинська та Володимир-Волинська міські ради), діяльність яких становить великий інтерес в журналістських середовищах.

Інформація, надана обранцями народу, а також списки депутатів, котрі не відповіли на звернення, будуть опубліковані в наступних матеріалах.

Нагадаємо, що чинним законодавством передбачено обов’язок депутатів місцевої ради не рідше одного разу на рік звітувати про свою роботу перед виборцями відповідного виборчого округу, об’єднаннями громадян (згідно п. 1. ст. 16 ЗУ «Про статус депутатів місцевих рад»).

Суть звітування депутатів полягає у публічному оголошенні їхніх звітів на загальних зборах громадян – відкритих зустрічах із громадою. Як показує практика, депутати місцевих, обласних рад звітують по різному: оприлюднюють звіти у засобах масової інформації, звітують на засіданнях ради та на відкритих зустрічах з громадянами.

Інтернет-видання “БУГ” закликає депутатів місцевих рад прозвітувати про:

  • Діяльність у раді та в її органах, до яких вас обрано.
  • Роботу у виборчому окрузі.
  • Прийняті радою та її органами рішення, про хід їх виконання.
  • Особисту участь в обговоренні, прийнятті та в організації виконання рішень ради, її органів.
  • Доручення виборців свого виборчого округу.
  • Інше.

Звіти – це діалог із виборцями, які делегували вам право приймати рішення від імені громади. Нагадаємо, що у разі порушення місцевими обранцями зазначених положень законодавства можна оскаржувати їхню бездіяльність у суді.

Інформація зі звітами депутатів регіону Прибужжя за 2016 рік можна буде переглянути на сторінці нашого сайту “Звіти депутатів 2016”




коментарів: 3
  1. Шановні нововолинські міські депутати! Що Ви думаєте із приводу моїх двох судів із місцевою владою Нововолинська, коли два суди Іваничівський райониий і Львівський апеляційний повністю стали на мій бік у питанні безумовного і повного надання публічної інформації про розподіл житла і землі у нашому місті за останні 11 років (2004-2015)? Чи не вважаєте Ви, що пора зібратись на позачергову сесію і дати справедливу оцінку діям міського голови, його заступників і міського виконавчого комітету та оголосити їм недовіру від імені територіальної громади Нововолинська за затягування часу і саботаж судових рішень? Нагадую, що Ви у нашому місті брані громадою і разом із місцевою владою виконуєте функції Держави. Проте, ані Ви, ані представники влади жодного разу не були присутніми на судових процесах у Львові та в Івничах.

    • Анатолю, ви шо думаєте, шо депутатам більше немає чого робити? Не смішить! Ну, подумайте сами, кому ви потрібні? Маєте з десяток своїх симпатиків, то й добре.

      • Та якось пофіг,Анатолю!Я з Володимира,у нас теж є такі знамениті неадеквати:)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер