<

ЗСУ знищили російський винищувач Су-34, 12 «шахедів» та ракету

10:54 | 18.02.2024 / Новини / /
Перегляди
78
/ Коментарі відсутні

Українські військові вночі та вранці 18-го лютого знищили російський винищувач Су-34, 12 «шахедів» та авіаційну ракету Х-59.

Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

“У московитів знову “потєрь нєт”. Сьогодні, близько 6.00, ще один Су-34 “успішно повернувся” на базу! Також маємо в активі 12 збитих “шахедів” та авіаційну ракету Х-59″, — написав він у Телеграм.

Олещук подякував підрозділам Повітряних сил за успішну бойову роботу.

Як повідомили Повітряні сили ЗСУ, у ніч на 18 лютого 2024 року російські окупаційні війська атакували територію України шістьома зенітними керованими ракетами С-300 (з Донецької обл.), трьома крилатими ракетами Х-22 (з Воронезької обл. РФ), керованою авіаційною ракетою Х-59 (з ТОТ Запорізької обл.), а також 14-ма ударними безпілотниками типу Shahed (з Приморсько-Ахтарська, Курськ).

“В результаті бойової роботи збито 12 «шахедів» та одну керовану авіаційну ракету Х-59 у межах Чернігівської, Сумської, Полтавської, Кіровоградської, Дніпропетровської областей”, — повідомили у ПС.

До відбиття повітряного нападу залучалися зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України, засоби радіоелектронної боротьби.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота